Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi a fost prezentat oficial la Alaves. Ce fost mare internaţional l-a sfătuit să semneze

VIDEO | Ianis Hagi a fost prezentat oficial la Alaves. Ce fost mare internaţional l-a sfătuit să semneze

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) a fost prezentat oficial, miercuri, în tricoul noii sale formaţii, Deportivo Alaves.

Fotbalistul român va evolua la Deportivo Alaves în acest sezon, sub formă de împrumut până în vara viitoare, de la FC Rangers.

Ianis Hagi s-a sfătuit cu Adrian Ilie

Miercuri, Ianis Hagi a oferit primele declaraţii din postura de jucător al celor de la Deportivo Alaves.

Talentatul mijlocaş s-a arătat încântat de faptul că a semnat cu această formaţie şi îşi doreşte să facă meciuri cât mai bune.

În acelaşi timp, Ianis Hagi a recunoscut că s-a sfătuit cu Adrian Ilie, fost jucător la Deportivo Alaves, înainte să ia această decizie şi nu regretă absolut deloc alegerea făcută.

Vreau să le mulţumesc celor din club şi agenţilor mei care au făcut posibil transferul. Sunt foarte fericit că sunt aici. Visul meu a fost mereu să joc în La Liga, iar Alaves mi-a oferit această posibilitate.

Am vorbit cu foşti jucători de la Alaves, am vorbit cu Adrian Ilie care este un prieten bun cu tatăl meu şi cu familia mea. A fost o decizie bună pentru noi. La Alaves au jucat mulţi fotbalişti talentaţi aici.

Cred că orice poziţie în faţă e ok pentru mine. Dar voi juca unde mi se va cere şi voi da totul. Este o responsabilitate pentru mine şi o presiune că tatăl meu a jucat în La Liga.

Fizic mă simt foarte bine. Port numărul 10 şi eu trebuie să creez, să dau pase şi să trag. Astea sunt aşteptările mele”, a declarat Ianis Hagi, la prezentarea oficială.

 

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conforn transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ianis hagideportivo alaves 

viewscnt
Articole similare