Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi a luat exemplul lui Cristiano Ronaldo! Gestul românului care a făcut înconjurul lumii

VIDEO | Ianis Hagi a luat exemplul lui Cristiano Ronaldo! Gestul românului care a făcut înconjurul lumii

Stranieri

Comentarii

În urma meciului din Europa League, împotriva lui Brondby, Ianis Hagi s-a prezentat la conferinţa de presă şi l-a ”copiat” pe Cristiano Ronaldo.

Joi seara, Rangers a reuşit să câştige meciul din a treia etapă a grupelor Europa League, împotriva lui Brondby. 2-0 s-au impus scoţienii în faţa formaţiei daneze, într-un meci în care Ianis Hagi a prins mai bine de 70 de minute pe teren. La jumătatea grupelor, Rangers se află pe poziţia a treia, cu doar o victorie şi două înfrângeri, în spatele Spartei Praga şi a Lyon-ului.

În urma meciului, Ianis Hagi s-a prezentat la conferinţa de presă, pentru a discuta despre meciul echipei sale. Înainte de a răspunde la vreo întrebare, fiul ”Regelui” a făcut un gest a la Cristiano Ronaldo. La Euro 2020, lusitanul a ascuns sticlele de Coca Cola, plasate pe masă de sponsorul competiţiei, iar Hagi jr. a făcut la fel, doar că a îndepărtat o sticlă de bere.

Ianis Hagi a luat exemplul lui Cristiano Ronaldo! Gestul românului care a făcut înconjurul lumii

Deşi nu a avut vreo contrbuţie decisivă la meciul cu Brondby, prestaţia lui Ianis a fost pe placul lui Steven Gerrard, care l-a înlocuit pe final de meci, pentru a îl odihni pentru etapele viitoare. Hagi va avea multe minute de jucat în săptămânile ce urmează, fiind mai mult ca sigur pe lista convocărilor lui Mirel Rădoi.

Ianis Hagi joacă la Rangers din ianuarie 2020, când a fost adus de la Genk, sub formă de împrumut. După ce a impresionat la Glasgow, echipa pregătită de Steven Gerrard i-a activat clauza de cumpărare fotbalistului român şi l-a adus definitiv la club.

După aventura ratată de la Fiorentina şi eşecul din Belgia, Hagi a demonstrat în Scoţia că este un jucător valoros, care poate contribui decisiv la o echipă de cupe europene. Alături de Rangers, Ianis a reuşit să câştige campionatul, însumând 70 de apariţii, în care a marcat 13 goluri şi a oferit 19 pase decisive.

Afla mai multe despre: ianis hagirangershagi conferinta presahagi berehagi heineken 

viewscnt
Articole similare