Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi a vorbit despre plecarea de la Viitorul: ”Cei de la club trebuie să accepte”. Ce îşi doreşte de la viitoarea echipă

VIDEO | Ianis Hagi a vorbit despre plecarea de la Viitorul: ”Cei de la club trebuie să accepte”. Ce îşi doreşte de la viitoarea echipă

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi a fost destul de zgârcit în a oferi detalii despre echipa la care urmează să plece. Mijlocaşul Viitorului susţine că-şi doreşte să ajungă la o echipă unde să aibă şansa să joace cât mai mult.

Ianis Hagi este cel mai des pronunţat nume pe piaţa transferurilor din România. Gică Hagi a dezvăluit că o decizie va fi luată în zilele următoare, după ce fiecare ofertă va fi analizată în detaliu. Ianis spune că principalul său obiectiv este să meargă la o echipă care să-l dorească foarte mult şi care să-i dea şansa să joace cât mai mult:

”Nu ştiu, trebuie să-i întrebaţi pe cei de la club, ei trebuie să accepte. Nu ştiu, vom vedea. Sincer să fiu, mai aştept. Sunt pregătit de orice, oriunde. Cel mai mult mă interesează ca echipa să mă dorească foarte mult. Cred că cel mai bine ar fi să merg la echipa care mă doreşte cel mai mult şi unde am şansa să joc şi să-mi ajut echipa. În rest, nu mă gândesc. Pasul următor este foarte important pentru mine şi voi alege echipa unde ştiu că voi juca cel mai mult şi unde toţi din club mă doresc. Cred că acesta e singurul obiectiv. Am suportul clubului că nu alegem cea mai mare ofertă sau cea mai mică, pur şi simplu alegem oferta care este cea mai bună pentru mine.

(Ti-ai fi dorit să joci?) Normal că mi-aş fi dorit. Chiar le-am spus că vreau să joc, dar după un sezon atât de greu şi încărcat cu turneu final la sfârşit, puteam să risc o accidentare musculară sau putea să se întâmple orice. Nu m-au lăsat, dar sunt fericit că s-a câştigat un trofeu. Emoţii am avut de două ori mai mari decât am pe teren”, a declarat Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare