Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi, conferinţă de prezentare la Rangers: "Este o presiune cu care m-am născut, m-am obişnuit". Steven Gerrard, dezvăluire importantă

VIDEO | Ianis Hagi, conferinţă de prezentare la Rangers: "Este o presiune cu care m-am născut, m-am obişnuit". Steven Gerrard, dezvăluire importantă

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi s-a despărţit de Genk şi a semnat cu Glasgow Rangers, unde a fost împrumutat de belgieni până la finalul acestui sezon. Fiul lui Gică Hagi a vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, despre noua provocare.

Ianis Hagi, împrumutat la Rangers

La Glasgow Rangers, Ianis Hagi va colabora cu fostul mare jucător al lui Liverpool, Steven Gerrard. Cu englezul pe banca tehnică, Rangers este pe locul al doilea în campionatul Scoţiei, la cinci puncte în spatele liderului Celtic: "Sunt onorat să fiu aici, să fac parte din acest club. Sunt mândru că pot ajuta echipa, vreau să lupt în fiecare meci. Această oportunitate s-a ivit şi nu am putut s-o refuz. E o oportunitate mare şi vreau să joc bine. 

Tatăl meu mi-a spus multe despre acest club, le ştiam pe câteva dintre el. Ştiu la cel club sunt şi sunt fericit. Sunt mândru să port acest nume şi este o motivaţie în fiecare zi. Este o presiune cu care m-am născut, m-am obişnuit, iar acum este doar o motivaţie în plus. Vorbesc în fiecare zi cu tatăl meu şi cu familia. Vreau să progresez, să fiu mai bun pe zi ce trece. Eu creez pe teren, asta e treaba unui decar şi, desigur, furnizez pase de gol. E ceva normal pentru această poziţie. Am auzit că sunt fani uimitori şi abia aştept primul meci de acasă", a declarat Ianis Hagi.  

Fostul fotbalist al lui Liverpool, Steven Gerrard, a dezvăluit că Ianis Hagi ar fi putut ajunge în Scoţia înainte de a se transfera la Genk: "Suntem încântaţi. Este unul dintre cei mai talentaţi jucători U21 din Europa. Suntem mulţumiţi. Cred că trebuie să avem răbdare. A avut un singur antrenament cu echipa. Va intra în lot, dar suntem răbdători. Suntem conştienţi de numele pe care-l poartă. L-am urmărit de ceva timp, l-am urmărit în timpul EURO 2019 U21, am fost în situaţia de a concura cu Genk la acea vreme, iar el a mers acolo. Schimbarea de antrenor de la Genk ne-a făcut să fim şi mai interesaţi de situaţia sa", a declarat antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard.

 

Afla mai multe despre: ianis hagisteven gerrardtransfer ianis hagi rangersgica hagi 

viewscnt
Articole similare