Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi, discurs de lider după tragerea la sorţi a grupelor pentru Euro: "Trebuie să mergem acolo şi să facem asta!"

VIDEO | Ianis Hagi, discurs de lider după tragerea la sorţi a grupelor pentru Euro: "Trebuie să mergem acolo şi să facem asta!"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Viitorului, Ianis Hagi, a mărturisit că nu a fost luat prin surprindere de tragerea la sorţi a grupelor pentru Campionatul European de tineret de anul viitor, turneu la care România va evolua în grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia.

"Mă aşteptam să fie o grupă grea, e normal, pentru că suntem în primele 12 echipe. Trebuie să mergem acolo convinşi că putem să câştigăm, să avem curaj, pentru că nu avem ce pierde. Ne-am dorit de la început calificarea şi acum nu ne rămâne decât să mergem acolo cu curaj", a spus Ianis Hagi, la Telekom Sport.

Căpitanul Viitorului s-a referit şi la meciul cu FC Voluntari, câştigat de constănţeni în inferioritate numerică: "Sunt fericit că am câştigat, acumulăm puncte şi este bine. Acum ne aşteaptă o serie foarte grea şi, tot aşa, sperăm să acumulăm foarte multe puncte".

FC Viitorul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), pe FC Voluntari, în etapa a 16-a a Ligii 1. Elevii lui Gheorghe Hagi au marcat golul victoriei după ce au rămas în zece jucători, Tudor Băluţă fiind eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene. Viitorul urcă provizoriu pe locul 2.

Afla mai multe despre: ianisviitorulechipa nationalaeuro 

viewscnt
Articole similare