Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi, lăudat de un fost decar de geniu: "Calităţile lui nu ştiu dacă le are cineva" Cu cine este comparat liderul Viitorului

VIDEO | Ianis Hagi,  lăudat de un fost decar de geniu: "Calităţile lui nu ştiu dacă le are cineva" Cu cine este comparat liderul Viitorului

Farul Constanța

Comentarii

Florin Cernat spune că între Hagi Jr şi marea speranţă a lui Dinamo Kiev, Mykola Shaparenko, nu sunt mari diferenţe. Deşi ultimul a ajuns alături de Dinamo Kiev în optimile Europa League.

Ianis Hagi are un început de 2019 care confirmă ascensiunea decarului Viitorului începută anul trecut. Iar partida contra celor de la FCSB a fost chiar cea mai reuşită din ultima perioadă pentru fotbalistul de 20 de ani. Florin Cernat a observat şi el forma bună în care se află mijlocaşul care în vară va juca la turneul final al CE U21. "Diamantul" este convins că Ianis va deveni însă om de bază pentru Contra şi în preliminariile Euro 2020. 

Florin Cernat a jucat în trecut opt ani pentru Dinamo Kiev. Acum una dintre vedetele ucraineenilor este Mykola Shaparenko, fotbalist ajuns în atenţia unor grupări importante ale Europei. Shaparenko are tot 20 de ani şi este mijlocaş, la fel ca Ianis Hagi. 

Afla mai multe despre: florin cernatianis hagishaparenko 

viewscnt
Articole similare