Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi, marginalizat de colegii de la Rangers? Momentul în care nu este lăsat să bată o lovitură liberă. Cum a reacţionat mijlocaşul român

VIDEO | Ianis Hagi, marginalizat de colegii de la Rangers? Momentul în care nu este lăsat să bată o lovitură liberă. Cum a reacţionat mijlocaşul român

UEFA Europa League

Comentarii

Ianis Hagi pare că este marginalizat de jucătorii lui Glasgow Rangers, după începutul excelent pe care l-a avut la echipa scoţiană. În eşecul cu 3-1 în faţa lui Bayer Leverkusen, de pe teren propriu, Ianis n-a fost lăsat să execute două faze fixe.

Ianis Hagi a fost doar rezervă cu Bayer Leverkusen, scor 1-3, pe teren propriu, în optimile Europa League. Totuşi, Steven Gerrard l-a trimis pe teren în minutul 68, când Bayer conducea cu 2-1, în speranţa că Ianis va avea vreun moment de sclipire, aşa cum s-a întâmplat şi în ”dubla” cu Braga. Acel moment n-a venit, dar două situaţii din timpul meciului lasă de înţeles că Ianis Hagi nu are cea mai bună relaţie cu vestiarul. Sau cu o parte dintre jucători.

Prima fază s-a petrecut în minutul 74, când Bayer conducea cu 2-0. Rangers a avut un corner de pe partea dreaptă, Ianis Hagi a cerut mingea să bată rapid, dar Tavernier a luat mingea şi a executat el. Din fericire pentru scoţieni, centrarea s-a transformat în gol şi Rangers a redus din diferenţă prin golul marcat de Edmundson.



Apoi, în minutul 78, Rangers a primit o lovitură liberă dintr-o poziţie foarte bună, care-i convenea lui Ianis Hagi. Însă mijlocaşul de 21 de ani n-a fost nici de această dată lăsat să execute. Cel care a luat mingea a fost Barisic, spre nemulţumirea lui Ianis, care a gesticulat dezamăgit.

Ianis Hagi, marginalizat la Rangers? În ultimele meciuri a jucat mai puţin

Tânărul internaţional român a avut un debut foarte bun pentru Rangers şi are până acum 3 goluri şi două assist-uri, în 13 apariţii. Totul a culminat cu ”dubla” cu Sporting Braga, în care Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător al lui Rangers cu două goluri şi un assist.

Însă, în ultima perioadă, Ianis Hagi pare că nu se simte în apele sale. În eşecul cu Hamilton a fost integralist, dar cu Ross County a fost schimbat în minutul 63. A urmat apoi eşecul cu Bayer Leverkusen, în care a fost rezervă şi a fost trimis pe teren abia în minutul 68.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare