Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi recunoaşte: "Niciodată nu i-aş spune nu acestei echipe. Ar fi o plăcere!"

VIDEO | Ianis Hagi recunoaşte: "Niciodată nu i-aş spune nu acestei echipe. Ar fi o plăcere!"

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al Viitorului, Ianis Hagi, a recunoscut, într-o conferinţă de presă, că nu ar putea să refuze o ofertă de la Galatasaray, club la care tatăl său a petrecut cea mai de succes perioadă a carierei.

"Am avut un an 2018 extraordinar, un an foarte bun. Acum un an, când m-am întors de la Fiorentina, m-am întors în cantonamentul de aici şi cred că a fost o decizie foarte bună, pentru că îmi doream să joc. De mic eram obişnuit să joc, acolo nu jucam şi mi-am dorit să joc. Cred că a fost cel ami bun an al meu, cu foarte multe reuşite.

Acum sunt aici la Viitorul, dar mă gândesc să fac următorul pas şi, fie că va fi în Turcia sau altă parte... M-am născut aici şi mi-ar face plăcere să şi joc. Ştiu ce înseamnă Hagi în Turcia, ştiu ce înseamnă Hagi pentru Galatasaray. Galatasaray este un club mare cu pretenţii în Europa, care a şi câştigat în Europa, dar acum sunt aici şi nu ştiu ce îmi rezervă Viitorul. Niciodată nu aş spune nu", a spus Ianis Hagi, într-o conferinţă de presă.

Gheorghe Hagi a evoluat pentru Galatasaray în perioada 1996-2001. El a jucat în 167 de partide şi a marcat 79 de goluri în toate competiţiile. Alături de formaţia turcă, Hagi a câştigat, ca jucător, patru titluri de campion al Turciei (1997, 1998, 1999 şi 2000) şi două cupe ale Turciei (1999 şi 2000). De asemenea, în 2000, alături de Galatasaray, a cucerit Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Gică Hagi a şi antrenat gruparea cim-bom, între 2004 şi 2005, respectiv 2010-2011.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorul,  

viewscnt
Articole similare