Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi trece prin momente dificile la Fiorentina: ”Suferă foarte mult din acest motiv”

VIDEO | Ianis Hagi trece prin momente dificile la Fiorentina: ”Suferă foarte mult din acest motiv”
Comentarii

Selecţionerul României under 21, Daniel Isăilă, a susţinut, în direct la Telekom Sport, că Ianis Hagi suferă foarte mult că nu prinde minute la Fiorentina.

"Ianis suferă foarte mult că nu joacă la Fiorentina. Are o calitate fantastică. E clar că nu e la potenţialul lui maxim, nu are jocuri în picioare. Se antrenează la un nivel ridica, cu jucători fantastici. A acumulat o experienţă bună. Are nevoie să joace.

El a jucat foarte bine în meciurile amicale ale Fiorentinei. Va trebui să aibă răbdare, să muncească mai mult, iar când i se va oferi această oportunitate să demonstreze că merită să joace", a declarat Isăilă la TV Telekom Sport.

Antrenorul selecţionatei U21 a vorbit şi despre performanţa de a conduce într-o grupă cu adversare ca Elveţia sau Portugalia.

"E o generaţie în care eu cred foarte mult. Sunt mulţi jucători talentaţi, joacă la echipele lor de club. Sunt jucători cu un real potenţial. Formăm un grup puternic. Am prins încredere în noi. Avem o mentalitate sănătoasă. Nu vreau să ne culcăm pe o ureche, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Pentru noi greul acum începe. Portugalia nu-şi permite paşi greşiţi şi va veni mai montată.

Pe noi ne-a ajutat enorm regula jucătorului sub 21 de ani din Liga 1. Cel mai bun exemplu e Steaua, unde s-a investit foarte mult. A luat toţi juniorii foarte buni. Uitaţi-vă ce a reuşit şi Hagi cu Academia", a adăugat Isăilă.

 

Afla mai multe despre: ianis hagdaniel isăilăfiorentina,  

viewscnt
Articole similare