Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis s-a făcut mare şi i-a dus în finală! Viitorul - Craiova 2-0! Hagi, gol GENIAL! I-a umilit pe Donkor şi Pigliacelli. Reacţia ”Regelui”

VIDEO | Ianis s-a făcut mare şi i-a dus în finală! Viitorul - Craiova 2-0! Hagi, gol GENIAL! I-a umilit pe Donkor şi Pigliacelli. Reacţia ”Regelui”

Cupa României

Comentarii

Viitorul Constanţa a câştigat cu 2-0 meciul cu Craiova şi s-a calificat în finala Cupei României. În tur, constănţenii reuşiseră să se impună cu 2-1 pe ”Oblemenco”

Ianis Hagi a bătut-o de unul singur pe Craiova! Căpitanul Viitorului a deschis scorul încă din minutul 6, asta după ce ratase o ocazie imensă în secunda 35. Tot Ianis a rezolvat meciul, pe final, atunci când a marcat o bijuterie de gol.

Decarul Viitorului i-a umilit pe Donkor şi Pigliacelli în aceeaşi fază, iar apoi a înscris cu o scăriţă de efect.

Craiova putea să reintre în meci în minutul 53, dar Bancu a executat prost o lovitură de la 11 metri, iar Cojocaru a reuşit să apere.

Viitorul o va întâlni pe Astra în finala Cupei României.

LIVE VIDEO | VIITORUL - CRAIOVA 2-0 (I.Hagi 6, 86)

Min. 86: GOOOL VIITORUL! Ianis Hagi îi ridiculizează pe Donkor şi Pigliacelli şi rezolvă calificarea.

Min. 59: OCAZIE IMENSĂ CRAIOVA! Ghiţă scoate de două ori de pe linia porţii! Bărbuţ nu reuşeşte să marcheze.

Min. 53: PENALTY RATAT! Bancu bate penaltyul, dar Cojocaru respinge lovitura de la 11 m a oaspeţilor

Min. 52: PENALTY CRAIOVA! Cojocaru scapă în faţă un şut al unui adversar, Fortes ciupeşte mingea şi este faultat de portarul Viitorului

Min. 49: Ocazie Viitorul: Şutul lui Drăguş este reţinut în doi timpi de Pigliacelli 

Min. 45+3: Pauză la Ovidiu.

Min. 45: Trei minute suplimentare.

Min. 39: Şutul lui Drăguş trece puţin pe lângă poarta lui Pigliacelli. O nouă şansă bună pentru Viitorul.

Min. 24: RATARE INCREDIBILĂ VIITORUL! Casap, dintr-o poziţie foarte bună, încearcă o scăriţă. Execuţia e ratată complet.

Min. 7: Ocazie mare Craiova: Fortes şutează pe lângă poartă din poziţie excelentă 

Min. 6: GOOOL Viitorul: Ianis Hagi marchează cu un şut pe jos după o acţiune prelungită de atac a gazdelor, 1-0 

Min. 1: Ratare mare Viitorul: Boboc şutează la poartă, mingea este respinsă de Pigliacelli, iar Ianis Hagi trimite peste cu poartă goală 

ECHIPELE DE START

VIITORUL: Cojocaru - Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Casap, Băluţă, Houri - Drăguş, Rivaldinho, Ianis Hagi

CRAIOVA: Pigliacelli - Martic, Donkor, Popa, Bancu - Fedele, Cicâldău, Bic - Bărbuţ, Fortes, Mihăilă


FC Viitorul şi Universitatea Craiova se vor întâlni pentru a cincea oară în acest sezon. Până acum, echipa lui Gheorghe Hagi deţine controlul în meciurile directe. FC Viitorul s-a impus în ultimele două partide disputate cu acelaşi scor, 2-1, iar singura victorie a oltenilor din actualul sezon în faţa constănţenilor a venit chiar în prima partida directă, când Koljic a reuşit o "dublă" şi a adus victorie oltenilor în faţa propriilor fani, scor 2-0.

Deşi a controlat partida până în ultimele minute, Universitatea Craiova a pierdut meciul din turul semifinalelor Cupei României, 1-2, după ce Houri şi Rivaldinho au marcat în minutele 77 şi 89. Conform declaraţiilor oficialilor olteni, această înfrângere a dus şi la demiterea lui Devis Mangia.

REZUMAT Universitatea Craiova - FC Viitorul 1-2:

În momentul de faţă, FC Viitorul este cea mai în formă echipă din Liga I. Puştii lui Gheorghe Hagi au un parcurs excelent şi au pierdut un singur meci în ultimele zece partide disputate. A fost o înfrângere, scor 0-1, pe propriul teren, cu liderul CFR Cluj, în care Viitorul a controlat în totalitate jocul, însă a ratat numeroase ocazii de poartă. Apoi, echipa şui Hagi a legat o serie excelentă de rezultate, a bătut-o de două ori pe Universitatea Craiova, a scos o remiză cu FCSB şi s-a distrat în deplasarea de la Giurgiu, unde s-a impus cu 4-1 în faţa Astrei, în play-off-ul Ligii I.

FC Viitorul - Universitatea Craiova, LIVE pe Telekom Sport 1, joi, de la 19:45

De partea cealaltă, oltenii şi-au încheiat seria neagră de rezultate. Odată cu venirea lui Corneliu Papură pe banca tehnică, Universitatea Craiova a câştigat primul meci, scor 1-0, pe terenul Astrei, după patru partide fără succes în toate competiţiile.

"Trebuie să înţelegem că întâlnim o echipă care joacă un fotbal foarte frumos, este foarte bine organizată. Este un exemplu de a reuşi. Adică e un club care îşi vinde jucătorii cei mai buni şi reuşeşte să fie în play-off tot timpul, vânzându-şi cei mai buni jucători. Cred că ar trebui să învăţăm toţi" , a declarat Corneliu Papură.

FC Viitorul - Universitatea Craiova, LIVE pe Telekom Sport 1, joi, de la 19:45

"Craiova o să vină şi o să vrea să marcheze multe goluri de aceea am încercat să fac un mixt. M-am tot gândit o zi şi jumătate cum să fac" , a spus Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: craiovafc viitorulcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare