Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Stoica, declaraţia săptămânii. UTA i-a dat cu terenul în cap Petrolului, dar jucătorul venit de la FCSB n-a înţeles nimic: "Au făcut antifotbal!"

VIDEO | Ianis Stoica, declaraţia săptămânii. UTA i-a dat cu terenul în cap Petrolului, dar jucătorul venit de la FCSB n-a înţeles nimic: "Au făcut antifotbal!"

Liga 2

Comentarii

Mijlocaşul Petrolului, Ianis Stoica (16 ani), a surprins la flash-interviul de la finalul meciului cu UTA Arad. Deşi echipa sa a pierdut cu scorul de 3-0, fotbalistul împrumutat de la FCSB susţine că adversarii au făcut antifotbal.

"Jocul a fost cu totul altul. Îmi pare rău pentru suporteri mai mult, pentru că ne încurajează şi îmi este practic ruşine să dau faţa cu ei. Dar drumul este lung şi ne vom revanşa etapa viitoare.

Este greu să înghiţim această înfrângere. Urmează o săptămână grea, va trebui să plecăm capul, să ne gândim la ce am făcut greşit meciul ăsta şi să remediem lucrurile. Pentru că aţi văzut şi dumneavoastră, aici vin, dau de terenuri bune, de suporteri, de stadion şi joacă cu ele pe sus. Nu avem ce să facem. Noi antrenăm ceva, mingea pe jos şi ei dau pe sus. E antifotbal", a declarat Ianis Stoica, la finalul jocului.

UTA Arad, victorie cu Petrolul Ploieşti, scor 3-0, în Liga 2

Formaţia UTA Arad a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Petrolul Ploieşti, în etapa a II-a a Ligii a II-a.

Golurile au fost marcate de Rus (36), Buhăcianu (90) şi Lorenzi (90+4).

UTA este lider în clasament, cu 6 puncte, la fel ca Turris Oltul Turnu Măgurele şi SCM Buzău.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare