Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Zicu le atrage atenţia rapidiştilor, înaintea meciului de sâmbătă: "Acum nu mai suntem Dosarele X. Nu mai pot să acuze absolut nimic"

VIDEO | Ianis Zicu le atrage atenţia rapidiştilor, înaintea meciului de sâmbătă: "Acum nu mai suntem Dosarele X. Nu mai pot să acuze absolut nimic"

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de la ora 13, pe stadionul "Gheorghe Hagi" de pe litoral, într-o partidă din etapa a 19-a a Ligii a ll-a de fotbal.

Înaintea partidei tur, din Regie, prima a sezonului, antrenorul celor de la Rapid, Daniel Pancu, s-a plâns că nu a putut să se documenteze despre jocul Farului, fiindcă constănţenii nu şi-au transmis partidele amicale la TV sau pe internet. Ca o comparaţie, Daniel Pancu a avut o remarcă care a enervat tabăra constănţenilor: "Consider că mâine întâlnim echipa FC Dosarele X Constanţa, pentru că nu ştim nimic despre ei. Urmăresc de o lună pagina lor de Facebook şi în afară de achiziţii nu am văzut nimic altceva."

"Este o partidă frumoasă, interesantă, întâlnim o echipă care are în spate o tradiţie extraordinară şi tot timpul Farul şi-a dorit să câştige aceste meciuri importante. Ne dorim ca mâine să obţinem din nou o victorie pentru că avem şansă, ţine doar de noi, să ne apropiem din nou de echipele in faţă. O partidă de şase puncte, este important să facem un joc bun, să avem atitudine şi să punem în pericol poarta adversă. Au cinci fără înfrângere, sunt într-un moment bun, au obţinut un punct la Călăraşi şi cred că au fost mulţumiţi. Este important să termini cu bine, cu fruntea sus, să nu îţi dezamăgeşti suporterii", a prefaţat întâlnirea Ianis Zicu.

De asemenea, fostul dinamovist nu a uitat nici episodul "Dosarele X" şi le-a oferit o replică rapidiştilor.

"Nu am niciun duel cu niciun antrenor, îmi doresc să câştig pentru echipa mea, îmi doresc ca jucătorii mei să aibă atitudinea potrivită. Nu mai suntem Dosarele X acum, ştiu foarte bine cu cine joacă, noi îi cunoştem, nu mai pot să acuze absolut nimic. Locul ocupat de ei, în acest moment, nu este cel real. Galerie cred că i-a ajutat, nu i-a încurcat aşa cum spune Daniel de multe ori, că pune presiune pe jucători şi nu pot să se desfăşoare la adevărata lor valoare. Eu cred că galeria a obţinut câteva puncte foarte importante în acest campionat, prin felul în care a fost alături de echipă", a completat Ianis Zicu.

În campionat, după 18 runde, Rapid se află pe locul 3, cu 32 de puncte, în timp ce Farul este pe 10, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare