Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Iaşiul atacă dur arbitrajul: ”Ne fură peste tot! Cel mai mare penalty din istoria fotbalului!”

VIDEO Iaşiul atacă dur arbitrajul: ”Ne fură peste tot! Cel mai mare penalty din istoria fotbalului!”

CSM Poli Iași

Comentarii

FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I.

Gabi Iancu a adus victoria echipei sale în minutul 84, după ce Viitorul a fost condusă cu scorul de 1-0 din minutul 2, după reuşita lui Omoh. Schimbarea lui Hagi, Jaques Zoua a marcat pentru 1-1 şi a pasat decisiv la golul doi.

”Noi am început bine, am şi marcat repede, dar în a doua repriză ne-am cam retras un pic, asta s-a văzut şi au venit peste noi.  Mereu aşa păţim, ne fură la un ofsaid... peste tot pe unde ne-a prins, ne-a furat. Ce să mai zicem!?” a tunat după meci Ovidiu Horşia, cu privire la faza controversată care a dus la golul lui Zoua.

”Încercăm să scoatem capul sus şi să mergem înainte. Asta e, trebuie să adunăm puncte şi să câştigăm la Sepsi. Nu sunt îngrijorat deloc, pentru că am încredere în băieţi, am încredere în tot ce înseamnă Iaşi. Sigur vom urca mai sus în clasament” consideră Horşia.

Ce a adus Mircea Rednic la Iaşi? Horşia e sincer: ”Nu ştiu, nu pot să îmi au eu cu părerea ce a adus sau ce nu a adus. Şi cu domnul Teja a fost bine şi cu domnul Mircea este la fel de bine” a mai spus jucătorul cedat de FCSB la Iaşi.

Şi Grădinaru a criticat în termeni duri arbitrajul: ”La Breeveld cred că e cel mai mare penalty din istoria fotbalului, incredibil să nu dai penalty în aşa situaţie. Primul gol e din offside patru metri, chiar dacă o deviază Radu. Cei patru jucători erau acolo de un sfert de oră. Nimeni nu zice nimic, ba chiar zice că e gol valabil. Penalty aici, nimeni nu zice nimic” a criticat Grădinaru arbitrajul lui Marcel Bârsan.

Afla mai multe despre: horşiagrădinaru 

viewscnt
Articole similare