Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Iată, acum merge nocturna!". Moment fabulos cu Gică Popescu: "Da?". Prima reacţie după Poli Iaşi - Viitorul

VIDEO | "Iată, acum merge nocturna!". Moment fabulos cu Gică Popescu: "Da?". Prima reacţie după Poli Iaşi - Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a oferit o primă reacţie, după ce fosta campioană a câştigat la masa verde cu Poli Iaşi.

VIDEO | Poli Iaşi - FC Viitorul Constanţa 2-1. Meciul s-a terminat, fix în momentul în care moldovenii au marcat al doilea gol! Poli Iaşi a pierdut cu 3-0

Nocturna s-a stins în minutul 54, imediat după un gol al ieşenilor, prin care gazdele preluat conducerea cu 2-1. Anterior, au marcat Dobrosavlevici pentru FC Viitorul, în minutul 20, şi Zajmovic, în minutul 52, pentru Poli Iaşi.

"Nici ca jucător nu am trăit o astfel de situaţie să se oprească meciul din cauza opririi nocturnei. Ne-am fi dorit să câştigăm meciul pe teren. Ţinând cont de această stingere a nocturnei, ne vine ca o mănuţă situaţia. Am vrut amânarea meciului, din cauza probelemlor de COVID-19. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să-şi revină. De asemenea, avem şase accidentări în lotul primei echipe. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să îşi revină şi cei accidentaţi de asemenea să poată fi apţi", a declarat Gică Popescu.  

Apoi, reporterul i-a transmis oficialului Viitorului că nocturna şi-a revenit: "Iată, acum merge nocturne". Gică Popescu a oferit şi un răspuns: "Da? Din păcate, e prea târziu". 

Afla mai multe despre: gica popescuviitorulpoli iasi viitorul 

viewscnt
Articole similare