Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iată de ce Klopp îl consideră cel mai bun număr 9 din lume! Detaliul prin care Firmino a făcut diferenţa în partida cu Spurs

VIDEO | Iată de ce Klopp îl consideră cel mai bun număr 9 din lume! Detaliul prin care Firmino a făcut diferenţa în partida cu Spurs

Liverpool

Comentarii

Liverpool a devenit din nou lider în Premier League după ce a câştigat în ultimul minut de joc disputa cu Tottenham din etapa a 32-a. Echipa lui Klopp are cu două puncte mai mult decât Manchester City dar şi un meci în plus faţă de campioana en-titre antrenată de Guardiola.

În partida derby cu Tottenham, Roberto Firmino a avut o prestaţie excepţională. El a reuşit să deschidă scorul în minutul 16, însă contribuţia sa în jocul echipei lui Klopp a însemnat şi înseamnă mai mult de-atât!

Dincolo de reuşita sa, el a contribuit la fiecare acţiune ofensivă a cormoranilor, transformându-se în servant pentru Mo Salah. Chiar dacă Liverpool a câştigat în cele din urmă prin autogolul lui Alderweireld, toate acţiunile de atac ale formaţiei lui Jurgen Klopp au trecut pe la Roberto Firmino.

Mihai Dolinschi vă oferă mai jos o analiză cu Libero Vision a prestaţiei atacantului brazilian în acest meci, dar şi o explicaţie a rolului său fundamental în jocul vicecampioanei Europei. Liverpool - Tottenham s-a terminat 2-1. 

Afla mai multe despre: mihai dolinschilibero visionroberto firmino 

viewscnt
Articole similare