Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Icardi, ratarea carierei. Atacantul lui Galatasaray s-a făcut de râs la un penalty. Cu poarta goală, nu a prins ţinta

VIDEO | Icardi, ratarea carierei. Atacantul lui Galatasaray s-a făcut de râs la un penalty. Cu poarta goală, nu a prins ţinta

Campionate

Comentarii

Mauro Icardi (30 de ani) a fost ghinionistul începutului de sezon în campionatele interne. Atacantul lui Galatasaray a ratat cu poarta goală, la o fază de penalty.

Galatasaray şi Istanbulspor s-au întâlnit într-o restanţă din etapa cu numărul trei din campionatul Turciei.

Formaţia antrenată de Okan Buruk a început partida de pe poziţia a doua, în timp ce adversara ei, echipa gazdă, de pe loc retrogradabil.

Prima repriză a fost, aşa cum era de aşteptat, sub dominarea autoritară a oaspeţilor de la Galata, iar minutul 37 putea aduce deschiderea scorului.

VIDEO | Icardi a ratat cu poarta goală. Argentinianul s-a făcut de râs

Dar nu s-a întâmplat acest lucru. În schimb s-a făcut de râs Mauro Icardi, transferul vedetă făcut de gruparea de pe Cim-Bom la începutul sezonului.

Galatasaray a beneficiat de un penalty. Akturkoglu s-a dus să execute lovitura de la 11 metri, dar i-a pas uşor în lateral atacantul argentinian pentru a-l surprinde pe portarul advers, dar cel suprins a fost chiar sud-americanul.

Icardi a ratat cu poarta goală, într-un mod inexplicabil. Faza a devenit imediat una virală şi antologică, iar fostul atacant al lui Inter şi PSG şi-a pus mâinile în cap.

Totuşi, până la pauză, Icardi a reuşit să-şi spele păcatele şi să deschidă scorul. A marcat în minutul 42, din pasa aceluiaşi Akturkoglu, la fel ca la faza penalty-ului ajuns deja celebru.

Mauro Icardi a fost transferat de Galatasaray în vara acestui de la PSG pentru suma de 10 milioane de euro.

Afla mai multe despre: galatasaraymauro icardipenalty 

viewscnt
Articole similare