Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ieri doar visa, azi a dat autografe alături de idolul Pancu. Golgheterul Rapidului îşi trăieşte visul. "Sunt amintiri care rămân în suflet!"

VIDEO | Ieri doar visa, azi a dat autografe alături de idolul Pancu. Golgheterul Rapidului îşi trăieşte visul. "Sunt amintiri care rămân în suflet!"

Fotbal

Comentarii

Golgheterul Rapidului, Marian Vlada îşi trăieşte visul în tricoul giuleştenilor. A dat autografe alături de idolul lui.

Rapid e pe primul loc în Liga a treia, la patru puncte de locul secund şi e aproape de îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga secundă. În plus, unii dintre jucători îşi trăiesc visul, îmbrăcând tricoul vişiniu. E cazul golgheterului echipei, Marian Vlada, cel care a ajuns în Giuleşti abia la 30 de ani, dar al cărui idol a fost dintotdeauna Daniel Pancu. 

"Este un lucru la care nici nu am avut curajul să visez când eram copil.  Am avut emoţii şi când l-am întâlnit prima dată. De două ori l-am şi schimbat, m-a schimbat el pe mine, sunt nişte amintiri care rămân în suflet", a declarat Vlada.

Vineri dimineaţă, Vlada, Cârstocea, Voicu şi Pancu le-au oferit autografe fanilor, într-un centru comercial din capitală.

"E o acţiune frumoasă a clubului, este a doua de genul ăsta, suntem bucuroşi că oameni vin să ne vadă şi să ne susţină şi în situaţiile astea şi sperăm să vină şi pe stadion să ne susţină la meciurile pe care le mai avem.  În 2023 veniţi cu trofeul de campioană să îl prezentaţi în mall? Doamne ajută să ajungem să promovăm an la rând, să ajungem în Liga 1 şi acolo vom vedea ce se va întâmpla",  a declarat Alin Cârstocea. 

Afla mai multe despre: rapidvladacarstocea 

viewscnt
Articole similare