Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ieşenii au fost trădaţi de finalul de meci, la Sfântu Gheorghe. "Spre final, mereu se întâmplă ceva. Avem moralul scăzut"

VIDEO | Ieşenii au fost trădaţi de finalul de meci, la Sfântu Gheorghe. "Spre final, mereu se întâmplă ceva. Avem moralul scăzut"

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi a suferit a şasea înfrângere consecutivă în Liga 1, duminică, pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1, într-un meci contând pentru etapa a 24-a.

Situaţia formaţiei antrenate de Mircea Rednic nu este una deloc roz. Cu doar 22 de puncte acumulate în 24 de runde, Poli Iaşi este 12, la două puncte peste Academica Clinceni şi 10 peste FC Voluntari. La înjumătăţirea punctelor, Poli Iaşi intră în hora retrogradării. Poli Iaşi a pierdut meciul de la Sfântu Gheorghe cu 10 minute înainte de final, după ce Safranko a speculat foarte bine o respingere a portarului Târnovanu.
 
"(Ce îi trebuie Iaşiului să se ridice la nivelul adversarului?) Am început chiar foarte bine, dar spre final mereu se întâmplă ceva şi cred că o greşeală pe final mereu ne costă. Şi trebuie să fim mai atenţi, că pierdem foarte multe puncte. Vă daţi seama că dacă tot pierdem, avem şi moralul scăzut. De asta trebuie să fim puternici, uniţi şi de meciul viitor să încercăm să strângem rândurile şi să aducem puncte pentru că avem foarte mare nevoie", a declarat mijlocaşul Ovidiu Horşia.
 
De asemenea, Răzvan Grădinaru, titular şi el la Poli Iaşi, s-a declarat dezamăgit de finalul de meci, însă este optimist că echipa va arăta mult mai bine în următoarea perioadă.
 
"A fost un meci pe contre, cine a dat primul gol a câştigat. Am avut două ocazii singur cu portarul, am ratat, asta se întâmplă la fotbal, deocamdată suntem o echipă în formare, avem abia o lună de când ne-am strâns, multe transferuri. Suntem jucători cu valoare, încercăm să ne acomodăm unul cu celălalt, să ne ştim calităţile fiindcă suntem de aproape o lună, Mister încearcă prin antrenamente să ne simţim în teren. Nu am fost dominaţi în totalitate, am avut ocazii să marcăm, cu Viitorul la fel, am luat nişte goluri dubioase, dar până la urmă în fotbal trebuie să marcăm goluri şi astăzi prima echipă care a marcat, a şi câştigat", a spus Grădinaru.
 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare