Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Îi mâncăm pe toţi!". Mesajul războinic al lui Stoican înaintea meciului cu FCSB: "Atât vreau să văd şi eu"

VIDEO | "Îi mâncăm pe toţi!". Mesajul războinic al lui Stoican înaintea meciului cu FCSB: "Atât vreau să văd şi eu"

FCSB

Comentarii

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 16-a din Liga I se joacă la Iaşi. Poli o întâlneşte pe FCSB, duminică, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

Înainte meciului cu vicecampioana României, Flavius Stoican s-a dezlănţuit la conferinţa de presă şi le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi. În play-off-ul sezonului trecut, Iaşi a învins-o pe FCSB, pe propriul teren, şi a trimis titlul, în mare măsură, la CFR Cluj.

"Vreau să mănânce din ei şi vor mânca. FCSB, Coman, Tănase, Man, toată lumea. Când intrăm pe teren, mâncăm din ei. Între ghilimele, Flavius Stoican mănâncă din ei. Da, mâncăm oameni. 

Sunt convins că o să facem o partidă mare, pentru că antrenez jucători care îşi doresc foarte mult să câştige, jucători care au reuşit şi în meciurile precedente să opună rezistenţă Stelei şi chiar au obţinut victorii pe teren propriu.

Mai e şi ziua mea mâine. Cea mai mare bucurie, cel mai mare cadou este dacă jucaţi bine. Atât vreau. Să văd atitudine, iar dacă pierdem sau câştigăm, rămâne de văzut. Că nu jucăm împotriva lui Avântu Prăbuşirea. Jucăm contra FCSB, se poate întâmpla orice" , a declarat Flavius Stoican la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: fcsbmantanasecomanflavius stoican 

viewscnt
Articole similare