Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îi place pe sticlă! Neymar a filmat o reclamă pentru banca naţională a Qatarului

VIDEO | Îi place pe sticlă! Neymar a filmat o reclamă pentru banca naţională a Qatarului

PSG

Comentarii

Neymar (27 de ani) e în căutarea formei care l-a consacrat înainte de a accepta transferul la PSG, dar când nu joacă fotbal sau nu e la antrenament, brazilianului îi place să apară la TV. Starul Selecao este vedetă într-o reclamă filmată pentru Banca Naţională a Qatarului (QNB). Spotul e cea mai recentă apariţia a lui Neymar pe TV.

În reclama filmată pentru QNB, Neymar joacă mai multe roluri. Prima dată, Neymar un turc vânzător de înghetaţă, apoi e pictor francez şi apoi e un pescar asiatic. După priceperea pe care o arată Neymar în felul cum mânuieşte îngheţata, apoi pensula şi plasa de pescuit, reclama pare să sugereze "Rămâi la ce te pricepi cel mai bine!".

Neymar scapă îngheţata pe jos, pictează cu aromele de ciocolată, capşune şi vanilie şi prinde o cizmă în plasa de pescuit. În final, în reclamă, Neymar revine la cea mai mare dragoste a sa, fotbalul şi dă autografe copiilor pe minge.

QNB este unul dintre sponsorii clubului PSG, care a fost preluată de Qatar Sports Investments în 2011, iar preşedintele clubului, Nasser Al Khelaifi, este qatarez.

O altă apariţie a lui Neymar pe TV este în seria "La Casa de Papel (trad. - Fabrica de bani) care aparţine de Netflix. Brazilianul apare în episoadele şase şi opt din ultimul sezon al Casa de Papel, unde joacă rolul unui călugăr brazilian pe nume Joao.

 

 

 

Afla mai multe despre: neymarpsgreclamaqatarqnb 

viewscnt
Articole similare