Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iker este încă în spital. Medicul lui FC Porto, dezvăluiri despre viitorul lui Casillas

VIDEO | Iker este încă în spital. Medicul lui FC Porto, dezvăluiri despre viitorul lui Casillas
Comentarii

Nelson Puga, medicul lui FC Porto, dă asigurări că goalkeaperul spaniol îşi va reveni complet după infarctul miocardic acut suferit miercuri.

Nelson Puga, medicul lui FC Porto, îi contrazice pe cei care spun că Iker Casillas trebuie să îşi încheie cariera. Reacţia medicului lusitan vine scurt timp după ce Juan Antonio Corbalan, un renumit cardiolog din Spania, a fost contactat de cotidianul AS pentru a afla ce înseamnă afecţiunea goalkeeperului de 37 de ani. Specialistul a explicat că „San Iker" e în afara oricărui pericol, putând să ducă o viaţă normală. Doar că va trebui să îşi încheie cariera de fotbalist, riscurile crescând, dacă se întoarce pe teren.

Nelson Puga a stat alături de Casillas în ultimele 48 de ore, timp în care el şi medicii clinicii unde internat fotbalistul l-au monitorizat. 

"S-a făcut tot posibilul pentru a evita sechelele. Se simte bine, este stabil, este într-o stare bună, aşa cum îl ştim. Este calm, are alături familia, iar acum este momentul să înceapă recuperarea. Este devreme să dăm un verdict, pentru că totul depinde de mulţi factori. Depinde ce medicamentaţie i se va prescrie, de asemenea, trebuie să aşteptăm următoarele controale, nu doar în condiţii normale, ci în condiţii de stres, efort fizic care se impun în această activitate sportivă de înalt nivel. De asemenea, depinde de dorinţa sa de a face în continuare acest tip de activitate. Apoi, având în vedere aceşti factori, el va decide dacă va continua sau dacă va dori să continue. Chiar dacă nu va fi cazul, el va fi recuperat în totalitate."  a declarat Nelson Puga, medicul lui FC Porto.

Afla mai multe despre: ikercasillasmedicportorecuperare 

viewscnt
Articole similare