Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Il Luce, emoţionat la revenirea în complexul unde se antrena ca jucător! Ce cadou a primit Lucescu din partea şefului MTS

VIDEO | Il Luce, emoţionat la revenirea în complexul unde se antrena ca jucător! Ce cadou a primit Lucescu din partea şefului MTSgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Mircea Lucescu a fost invitat special la evenimentul “Friendly Football Match ReUnion”, un meci de fotbal amical între echipele Secretariatului General al Consiliului Uniunii Europene şi MTS. Il Luce a fost cel care a dat lovitura de start.

Lucescu a primit cadou o plachetă specială din partea şefului MTS, Bogdan Matei, drept recunoaştere pentru rezultatele obţinute de-a lungul carierei.



Revenirea la complexul sportiv Naţional din Snagov i-a trezit tehnicianului de 73 de ani amintiri din perioada în care activa ca jucător şi nu numai.



"Aici mi-am petrecut o parte din tinereţe, am rămas puţin surprins pentru că nu am mai văzut baza de vreo 30 de ani şi mai ales acum, în perioada asta, arată superb, totul înverzit, înflorit, şi mă năvălesc o mulţime de amintiri.

Aici mă antrenam cu echipa naţională, îmi aduc aminte când am pregătit meciul cu Italia, 1-0 în 67, ei aveau vreo 5 antrenori, vreo 3 medici şi noi o echipă tânără care urma să facă rezultate mai târziu.

Aici am făcut şi pregătire când am venit în România după Italia, cu Rapidul. Rapid nu avea niciun loc unde să se antreneze, am încercat prin toate părţile, prin Pantelimon, Pasteur şi până la urmă ne-am retras aici, la Snagov, o perioadă, până când s-a făcut Pro Rapidul cu ajutorul domnului Copos. În două luni a pus la punct totul.

O perioadă superbă din cariera mea, şi ca jucător, şi ca antrenor, de aceea sunt legat foarte tare de zona aceasta.

(n.r. Se pricep politicienii la fotbal?) Le-am spus să aibă grijă pentru că nu aş vrea ca dorinţa să fie mai mare decât potenţa,să termine meciul cu accidentări, mai ales astea musculare sunt foarte periculoase.

E important că au vrut să se întâlnească şi să se şi distreze după munca pe care au depus-o în toată această perioadă. Sunt şi ai noştri, sunt şi cei străini, toţi sunt amatori de fotbal fiindcă imediat cum m-au văzut au început să discute despre fotbal"
, a declarat Mircea Lucescu.

 

Afla mai multe despre: mircea lucescucadou 

viewscnt
Articole similare