Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îl mai ia Şumudică? "Trebuia să plec şi în vară, dar nu m-a vrut nimeni". Alibec, supărat pe colegi: "Dacă vom continua aşa, nu avem nicio şansă"

VIDEO | Îl mai ia Şumudică? "Trebuia să plec şi în vară, dar nu m-a vrut nimeni". Alibec, supărat pe colegi: "Dacă vom continua aşa, nu avem nicio şansă"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a remizat luni, pe teren propriu, cu FC Botoşani, scor 1-1, într-un meci în care Alibec nu a găsit, nici de această dată, drumul golului. Atacantul a vorbit şi despre plecarea de la echipa din Giurgiu.

"Nu e un pas înainte, trebuia să câştigăm meciul acesta, era foarte important pentru noi. Am avut mai multe ocazii decât Botoşani, dar nu a vrut să intre. Este greu de respirat, dar terenul a fost bun", a spus Alibec despre meciul cu Botoşani, care s-a disputat pe ceaţă şi pe o temperatură scăzută. 

Chiar dacă i s-a părut că echipa lui a evoluat mai bine, atacantul le transmite colegilor că situaţia nu mai poate rămâne aşa şi recunoaşte că îi este greu să înscrie: "Nu avem altă variantă decât să câştigăm meciuri. Dacă vom continua aşa, nu avem nicio şansă. Mă simt bine, dar nu prea pot să dau gol. Sper să îmi revin total".

Fostul jucător de la FCSB îl laudă pe noul antrenor al giurgiuvenilor, care, conform spuselor fotbalistului, ştie să îi pună în valoare şi nu mai au acum nicio scuză pentru a nu câştiga. Atacantul în vârstă de 27 de ani a vorbit, din nou, despre o plecare de la Astra, dar pare resemnat: "Trebuia să plec şi în vară, dar nu m-a vrut nimeni".

Afla mai multe despre: denis alibecastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare