Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îl mai ţii minte? A jucat în Champions League şi acum evoluează în Liga a 4-a: "Secretul e mişcarea"

VIDEO | Îl mai ţii minte? A jucat în Champions League şi acum evoluează în Liga a 4-a: "Secretul e mişcarea"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În sezonul 2009-2010, Unirea Urziceni a avut o echipă magică. Cu Dan Petrescu pe bancă, "Chelsea de Ialomiţa" a reuşit să iasă dintr-o grupă cu FC Sevilla, VfB Stuttgart şi Glasgow Rangers.

Epaminonda Nicu (39 de ani) a prins doar 19 minute în victoria istorică, 4-1, pe Ibrox Park cu Glasgow Rangers, dar a fost un jucător emblematic pentru gruparea din micuţa localitate din judeţul Ialomiţa. În acel sezon de UEFA Champions League, Urziceni a obţinut opt puncte şi s-a calificat în "16"-imile Europa League. 


Epaminonda Nicu într-un duel cu Arthur Boka, de la Stuttgart 

Faţă de alţi jucători din acea generaţie, fundaşul încă joacă fotbal. O face în Liga a 4-a, la Progresul 2005: "Secretul e mişcarea în primul rând şi să ai grijă ce mănânci", a dezvăluit Nicu. 

În total, Epaminonda Nicu a jucat 134 de meciuri pentru Unirea Urziceni, din 2003 până în 2011. După ce clubul a dispărut, Nicu a mai jucat la Târgu Mureş, ACS Berceni, Unirea Târlungeni şi Venus. 

Afla mai multe despre: epaminonda nicuunirea urziceni 

viewscnt
Articole similare