Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îl mai ţii minte pe Ionuţ Stancu? Cum arată acum şi cu ce se ocupă: "Mi-a luat 2-3 ani să mă hotărăsc să încerc drumul ăsta"

VIDEO | Îl mai ţii minte pe Ionuţ Stancu? Cum arată acum şi cu ce se ocupă: "Mi-a luat 2-3 ani să mă hotărăsc să încerc drumul ăsta"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul fundaş Ionuţ Stancu (35 de ani), trecut de-a lungul carierei sale pe la Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti, a luat calea antrenoratului. În prezent, el pregăteşte echipa sub 19 ani a formaţiei CS Universitatea Craiova şi spune că o face din plăcere.

"E mult spus am devenit antrenor. Încerc să devin antrenor. Acum drumul o să fie destul de lung dar mă bucur că sunt la Craiova şi fac cu pasiune, chiar îmi place ceea ce fac şi sunt foarte fericit că pot face la momentul acesta lucrul care îmi place la mine acasă.

Viaţa de fotbalist e complet diferită de viaţa de familie, de antrenor şi atunci când eşti fotbalist depinzi foarte mult de tine. Totul este roz, viaţa e frumoasă.

Mi-a luat vreo 2-3 ani să mă hotărăsc să încerc şi drumul ăsta, pentru că la început, după ce te laşi de fotbal, nu cred că poţi să găseşti motivaţie.

Nu mi-e dor de perioada de fotbalist, pentru că dacă stau şi mă gândesc la ceea ce a fost s-ar putea să nu mai gestionez foarte bine ceea ce va veni", a spus Ionuţ Stancu, la Telekom Sport.

Ionuţ Stancu şi-a început cariera la Universitatea Craiova şi a mai jucat la Rocar, Rapid, Poli Iaşi, Pandurii, ALRO Salatina, CS Mioveni. El şi-a încheiat cariera în 2014, tot la Craiova. În 2006, fostul fundaş stânga a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă din partea preşedintelui României de atunci, Traian Băsescu, deoarece a făcut parte din echipa Rapidului care a jucat în sferturile Cupei UEFA 2005-2006.

Afla mai multe despre: stancurapidantrenor 

viewscnt
Articole similare