Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Îl mai ţineţi minte? Marea speranţă care debuta cu gol la FCSB a ajuns să fie trimis pe teren în minutul 90, la trecerea timpului

VIDEO Îl mai ţineţi minte? Marea speranţă care debuta cu gol la FCSB a ajuns să fie trimis pe teren în minutul 90, la trecerea timpului

Liga 2

Comentarii

Robert Vîlceanu (22 de ani), fotbalistul crescut de FCSB care a debutat cu gol la formţia roş-albastră, se află într-un con de umbră al carierei. Pornit cu eticheta de tânără speranţă a echipei lui Gigi Becali (61 de ani), Vîlceanu a ajuns într-o situaţie în care nu mai prinde primul 11 nici la Metaloglobus, nou promovată din Liga 3 în Liga 2.

Aruncat în fotbalul mare de FCSB, formaţie la care a debutat cu gol într-un meci cu Gaz Metan, câştigat cu 3-0 de roş-albaştri în martie 2014. Atunci, fotbalistul aflat acum la Metaloglobus a marcat direct din lovitură liberă. În zilele noastre, Vîlceanu a fost rezervă în meciul Petrolul - Metaloglobus 0-0 şi a fost introdus pe teren în minutul 90 de antrenorul Marius Măldărăşanu, prinzând doar finalul partidei de pe "Ilie Oană".

Astfel, Vîlceanu şi-a pierdut eticheta de speranţă, iar acum se chinuie să-şi reînvie cariera. Doar 173 de minute a strâns Robert Vîlceanu în acest sezon la Metaloglobus, fără să marcheze sau să ofere assist-uri.

La FCSB, mijlocaşul a strâns 18 meciuri şi a marcat de doar două ori, livrând şi o pasă de gol.



După FCSB, Robert Vîlceanu a mai trecut pe la FC Voluntari (13 meciuri, un gol), UTA (13 meciuri, un gol şi un assist) şi Astra (două meciuri).

150.000 de euro este cota de piaţă a lui Robert Vîlceanu în prezent, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: robert vilceanumetaloglobusliga 2fcsb 

viewscnt
Articole similare