Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îl refuză pe Gigi Becali ? "Nu mă întorc nici dacă îmi dă cinci milioane de euro pe an" Răspunsul dat de Şumudică cu privire la viitorul său

VIDEO | Îl refuză pe Gigi Becali ? "Nu mă întorc nici dacă îmi dă cinci milioane de euro pe an"  Răspunsul dat de Şumudică cu privire la viitorul său

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică nu ştie dacă va continua în Golf, dar exclude deocamdată o posibilă revenire în Liga I.

Antrenorul ar fi o variantă şi pentru FCSB, mai ales că se cunoaşte relaţia apropiată dintre el şi Gigi Becali. Sunt toate şansele ca în vară Mihai Teja să nu continue la vicecampioana României, iar Şumudică să devină liber de contract. 
 
"Nu mă întorc în ţară nici dacă mă plătesc cu 5 milioane pe an. Şi acolo aş câştiga 1 milion. Fiindcă sunt respectat, nu se compară. Nu am avut niciun fel de problemă, suntem doar 3 antrenori care am rezistat de la începutul sezonului, toată lumea îmi cânta prohodul în momentul în care am plecat. Mulţi antrenori care au activat pe acolo deja îmi puneau etichete, inclusiv domnul Andone, Ciprian Panait, toţi vorbeau că dacă nu o să reuşim, ba Budescu, ba Şumudică. Deocamdată şi Budescu, şi Găman, şi Şumudică, cu un staff format din 7 români au rezistat la Shabab şi au făcut ce probabil alţii îşi doreau să facă şi nu au rezistat şi nu au făcut la momentul respectiv" a spus Şumudică la sosirea în ţară. 
 
Chiar dacă va pleca de la arabi. Şumudică vrea să lase în urma lui o calificare în Liga Campionilor Asiei. Al Shabab este pe poziţia a treia cu două runde înaintea finalului campionatului. 
 
"Sper să rămânem acolo, pe 3 sau pe 4 şi să putem să încununăm munca noastră de un an de zile şi să ne calificăm în Champions League al Asiei. Va fi foarte greu, mai am două meciuri, unul cu Al Taawon cu care mă bat la locul 3, o să jucăm acasă şi ultima etapă la Hilal, care joacă cu titlul pe masă probabil. Aici e presa care abia aşteaptă un scandal imediat. Acolo nu am văzut în viaţa mea, se apucă unul de 12 ani şi scrie pe Twiter, a dat un zvon şi e formator de opinie. Se hrănesc cu lucruri de genul ăsta, de aia probabil am avut şi eu probleme la un moment dat cu o parte dintre aşa zişi suporteri" a povestit antrenorul care a cucerit titlul în România cu Astra Giurgiu. 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: marius şumudicăal shababfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare