Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Îl vreau neapărat, sunt în discuţii foarte avansate!" Chipciu scapă de coşmarul de la Anderlecht, dar nu semnează nici cu FCSB, nici cu Craiova: unde ajunge mijlocaşul

VIDEO | "Îl vreau neapărat, sunt în discuţii foarte avansate!" Chipciu scapă de coşmarul de la Anderlecht, dar nu semnează nici cu FCSB, nici cu Craiova: unde ajunge mijlocaşul

Stranieri

Comentarii

Alexandru Chipicu (30 de ani) poate scăpa de coşmarul de la Anderlecht, unde nu mai prinde echipa. Marius Şumudică (48 de ani) îl vrea neapărat la Gaziantep Gazişehir, nou promovata din Turcia cu care a reuşit surpriza până acum. Antrenorul a dezvăluit că-l doreşte foarte tare la echipă pe fostul fotbalist de la FCSB. Gigi Becali şi U Craiova l-au dorit şi ele pe internaţionalul român.

Şumudică a plecat în înapoi în Turcia, după ce a scăpat de problemele de sănătate cu care s-a confruntat de Sărbători, iar pe aeroport a dezvăluit că îl vrea pe Alexandru Chipciu şi că este în negocieri foarte avansate pentru transferul fotbalistului care a câştigat de trei ori titlul de campion în Liga 1 cu FCSB. Gigi Becali l-a dorit pe Chipciu la FCSB, dar liber de contract, iar Craiova a intrat şi ea pe fir, dar se pare că acesta va lua drumul Turciei.

"Vreau să-l iau pe Chipciu neapărat şi sunt în discuţii foarte avansate", a spus Marius Şumudică, antrenorul lui Gazişehir Gaziantep. În lotul lui Gaziantep se mai află doi foşti jucători de la FCSB. Alin Toşca, care a fost şi căpitan al roş-albaştrilor, dar şi Junior Morais.

Becali l-a vrut la FCSB, Piţurcă l-a aşteptat la U Craiova

Becali îl dorea insistent pe Alexandru Chipciu la FCSB în special pentru a-l folosi pe postul de fundaş dreapta. Claudiu Belu a fost tras pe linie moartă de patronul roş-albaştrilor, în timp ce internaţionalul de tineret, Cristi Manea (22 de ani) a fost pus la zid în nenumărate rânduri de Gigi Becali.

În acest context, Alexandru Chipciu era o variantă din ce în ce mai serioasă. Putea juca atât ca fundaş dreapta, cât şi ca aripă dreapta. Sosirea sa îl putea ajuta pe Vintilă să-i odihnească pe rând pe Creţu şi pe Dennis Man, fotbalişti importanţi în angrenajul gândit de antrenorul FCSB-ului. Chipciu ar fi fost în plus un nume cu greutate in vestiar. Are 7 trofee la FCSB şi alte 2 la Anderlecht, fiind campion al României şi al Belgiei.

  • 46 de selecţii are în naţionala României Alex Chipciu şi 168 de meciuri în tricoul FCSB-ului
  • 800 de mii de euro este cota lui Alexandru Chipciu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru chipciutransfermarius sumudicagazisehir gaziantep 

viewscnt
Articole similare