Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Îl vrei înapoi în Liga 1? Pancu, spectacol total cu mingea în Poli Iaşi - FCSB 5-2. Au fost urale de pe margine

VIDEO Îl vrei înapoi în Liga 1? Pancu, spectacol total cu mingea în Poli Iaşi - FCSB 5-2. Au fost urale de pe margine

Superliga

Comentarii

Fostul atacant important al României, Daniel Pancu (43 de ani), retras în urmă cu doi ani, încă are poftă de fotbal. Actualul antrenor al lui Poli Iaşi şi-a etalat calităţile pe margine la meciul Poli Iaşi - FCSB 5-2.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FCSB 5-2 (Cristea 8, 22, 52 Pasaglia 19, Calcan 71 / Istrate 6, Tănase 58 pen) | Telekom Sport 1

Daniel Pancu s-a retras în 2018 de la echipa sa de suflet, Rapid, şi imediat a preluat banca tehnică a giuleştenilor, cu care a promovat până în Liga 2. Fostul atacant a fost îndepărtat de pe bancă la începutul acestui an, a devenit preşedinte la Rapid, dar în vară a semnat cu Poli Iaşi din postura de antrenor. 

Duminică, Daniel Pancu a obţinut una dintre cele mai importante victorii ale carierei de antrenor. Poli Iaşi a învins-o pe FCSB cu 5-2, iar Daniel Pancu a fost în formă. 

În a doua repriză, când moldovenii aveau un avantaj considerabil, Daniel Pancu a pus piciorul pe minge şi a jonglat ca pe vremea când evolua pe teren. 

Daniel Pancu a fost golgheterul din Liga 1 în 1999, campion al României cu Rapid în acelaşi an şi campion al Turciei cu Besiktas, în 2003. 

Fostul atacant are 27 de meciuri şi 9 goluri pentru naţionala României.

Afla mai multe despre: daniel pancupoli iasi fcsb 

viewscnt
Articole similare