Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilfovenii se plâng şi ei după meciul jucat în condiţii speciale: "Ni s-au blocat muşchii". Ce eforturi au făcut fotbaliştii

VIDEO |  Ilfovenii se plâng şi ei după meciul jucat în condiţii speciale: "Ni s-au blocat muşchii". Ce eforturi au făcut fotbaliştii

FC Voluntari

Comentarii

Meciul de la Voluntari a fost greu de privit de puţinii specatorii din tribune, dar şi mai dificil de jucat pentru cei care au evoluat în teren.

Problemele cele mai mari le-a avut Hodorogea care a intrat neîncălzit în teren după accidentarea lui Armaş. 
 
"Aşa frig nu cred că am simţit în viaţa mea. Încă nu m-am dezgheţat, să zic aşa. Nu îmi simt momentan picioarele. Unde nu suntem acoperiţi, cu toţii eram vineţi.  Eu, din păcate, am intrat direct de pe bancă, pur şi simplu mi se blocau muşchii de la picioare când alergam. Eram total neîncălzit, aveam 100.000 de haine pe mine şi am intrat direct în frigul ăsta. A fost incredibil. Mă durea în piept când am intrat în vestiar, la pauză, mă durea pieptul" a fost reacţia lui Hodorogea imediat după finalul partide de lângă Bucureşti.
 
 
Fundaşul a marcat golul gazdelor şi a făcut cuplu în centrul apărării cu Ionuţ Balaur din minutul 34. 
 
"Momentan încă am genunchii îngheţaţi, din păcate pentru mine, sunt şi operat la ambii genunchi şi e destul de dificil, dar astea sunt condiţiile. Cred că cei care programează meciurile ar trebui să se gândească un pic şi la noi, la fotbalişti, pentru că e destul de dificil să joci pe o asemenea vreme, un frig greu de suportat. Chiar la primul gol, când ne-am bucurat, cu Hodorogea acolo, ţipam între noi: mai staţi, mai staţi, să ne mai încălzim, pentru că sincer, a fost o vreme foarte greu de suportat" a povestit la rândul său Ionuţ Balaur. 
 
 
Nici pentru Bergodi nu a fost mai uşor deşi antrenorul s-a agitat pe margine. 
 
"Cu această vreme, e incredibil cum se poate juca. A fost incredibil cât frig am luat pe bancă" s-a plâns antrenorul italian la sfârşitul meciului. 
 
 
 

Afla mai multe despre: fc voluntaribalaurhodorogeafrig 

viewscnt
Articole similare