Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilfovenii simt că puteau obţine mai mult din partida cu FC Hermannstadt. "Un rezultat pe care nu îl meritam", "Ne-au întors pe fondul unui joc bun al nostru"

VIDEO | Ilfovenii simt că puteau obţine mai mult din partida cu FC Hermannstadt. "Un rezultat pe care nu îl meritam", "Ne-au întors pe fondul unui joc bun al nostru"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a fost învinsă, duminică seară, pe terenul celor de la FC Hermannstadt, scor 2-3, după ce a condus la pauză cu 2-1.

Jucătorii antrenaţi de Mihai Teja sunt extrem de supăraţi pentru rezultat, mai ales că au condus, dar au şi avut ocazii să se distanţeze pe tabelă. Nu s-a întâmplat acest lucru, iar pe fondul greşelilor din defensivă jucătorii lui Ruben Albes au revenit şi au preluat conducerea pe tabelă.

"Foarte dezamăgitor, mai ales că după ce am întors rezultatul pe un fond de joc bun al nostru. În debutul reprizei secunde ne-am creat şi câteva ocazii prin care puteam să închidem meciul. Nu am fost pragmatici, nu am fost concentraţi toate cele 90 de minute şi asta ne-a costat.  Preferam să nu înscriu, dar să merg 7 ore până la Bucureşti acum liniştit şi bucuros pe autocar. Noi în ultima perioadă, bănuiesc că ambele echipe, ne-am luptat mai mult cu COVID-ul şi noi am avut aproape 20 de cazuri la echipă şi ei am înţeles că au unumăr destul de mare", a declarat Adi Popa, la finalul meciului.

"Consider că este un rezultat care nu cred că îl meritam. Din păcate, am luat nişte goluri pe nişte greşeli personale", a fost de părere şi Sebastian Mailat.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare