Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Dumitrescu, savuros! Moment fabulos în vestiar, cu "Mister" în prim-plan: "Tati, aşa deconectez eu. Şi apoi, când ne antrenăm, bam!"

VIDEO | Ilie Dumitrescu, savuros! Moment fabulos în vestiar, cu "Mister" în prim-plan: "Tati, aşa deconectez eu. Şi apoi, când ne antrenăm, bam!"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Chivorchian (64 de ani) a povestit, în direct la Telekom Sport, un episod savuros care îl are în prim-plan pe Ilie Dumitrescu (50 de ani). Totul s-a întâmplat pe vremea când "Mister" era antrenor la Bacău, iar Chivorchian conducător la clubul din Moldova.

Ilie Dumitrescu le punea muzică în vestiar fotbaliştilor săi de la FCM Bacău, iar Chivorchian a povestit cum a descoperit acest lucru şi ce i-a spus Ilie Dumitrescu atunci când a fost chemat să dea explicaţii. Fostul conducător de club a spus că fostul star din Generaţia de Aur ştia să se facă plăcut printre jucătorii săi.

"Intru odată în club şi aud în vestiar, bum, bum, bum! Băi, ce naiba se întâmplă în vestiar? Muzică, alea... O chem pe secretară, ce se întâmplă în vestiar? Păi a pus domnul Ilie muzică. Cheamă-l pe domnul Ilie, ori acum, ori după antrenament, să discut cu el, să văd despre ce este vorba. Şi vine Ilie. Măi Ilie, dacă am făcut club sau discotecă, spune-mi şi mie, să fac o intrare, să încasăm şi noi un ban în club. Zice, tati, aşa deconectez eu, Bam, şi apoi când ne antrenăm, bam o legăm, tati!

Dar era un tip care se făcea plăcut de jucători. El lucrase şi cu antrenori buni acolo unde lucrase şi voia să vină cu metode noi de antrenament", a povestit, miercuri, Gheorghe Chivorchian, în direct la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport.



Ilie Dumitrescu a fost antrenor la FC Bacău, în Liga 1, timp de şase luni, între ianuarie şi iunie 2003.

Afla mai multe despre: ilie dumitrescufcm bacaumuzicavestiargheorghe chivorchian 

viewscnt
Articole similare