Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Poenaru a negat acuzaţiile de blat după înfrângerea cu Dinamo: "Vă daţi seama la ce nivel am ajuns"

VIDEO | Ilie Poenaru a negat acuzaţiile de blat după înfrângerea cu Dinamo: "Vă daţi seama la ce nivel am ajuns"
Comentarii

Dinamo a învins-o pe Academica Clinceni, scor 1-0 şi s-a calificat în semifinalele Cupei României. După victoria celor de la Clinceni în campionat, au existat voci care au susţinut că nou-promovata va ceda meciul din cupă celor de la Dinamo.

Ilie Poenaru, antrenorul de la Clinceni, a negat orice acuzaţie de blat după înfrângerea cu Dinamo: "A ajuns Clinceni o echipă de temut, o echipă care să facă înţelegeri cu Dinamo, vă daţi seama la ce nivel am ajuns noi. Îl respect prea mult pe domnul Dinu şi nu vreau să îi răspund, dar eu cred că am răspuns pe teren şi am demonstrat că nu a fost aşa. Ca să fim sinceri, dacă faci un aranjament, ştim şi noi cum se făcea înainte, nu aştepţi minutul 80 ca să dai un gol".

"Ne doream să mergem mai departe. Nu acesta era obiectivul nostru, dar îmi doream foarte mult şi cred că am arătat destul de bine. Am avut ocazii destul de bune, nu am reuşit să le fructificăm şi jocul greşeală aşteaptă. Le-am şi spus la pauză că dacă pierdem acest meci, îl pierdem doar pe o greşeală, pentru că pe joc e greu să ne bată", a mai spus antrenorul celor de la Clinceni. 

Dinamo s-a calificat în semifinale Cupei României, după o prestaţie modestă în faţa Academicii Clinceni

Dinamo a învins, marţi, în deplasare, deşi a jucat pe propria arenă, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Academica Clinceni, calificându-se în semifinalele Cupei României. Meicul s-a jucat pe Stadionul Dinamo pentru că formaţia din Clinceni nu are nocturnă pe arena proprie. A marcat: Sorescu '84.

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenarucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare