Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Poenaru a răbufnit la adresa lui Gigi Becali: "Dacă a ajuns să-ţi fie frică de doi copii, pentru mine e minunat"

VIDEO | Ilie Poenaru a răbufnit la adresa lui Gigi Becali: "Dacă a ajuns să-ţi fie frică de doi copii, pentru mine e minunat"
Comentarii

E sărbătoare la Clinceni! Pentru prima dată în istoria clubului, Academica va evolua pe Arena Naţională. Se va întâmpla luni, în meciul cu FCSB, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00.

"Nu există nicio afinitate, nu are nicio legătură. Cine crede că o să jucăm cu frâna de mână trasă că e nu ştiu ce afinitate... E o mare prostie. Dacă, în 2020, ne mai gândim la lucruri din astea, înseamnă că suntem nebuni la cap.

Şi ce se vorbeşte de la 3-0 în sus ok, vom vedea la momentul respectiv. Într-adevăr, sunt unde sunt, au un parcurs foarte bun, şi-au revenit, joacă un fotbal foarte bun, au unii dintre cei mai buni jucători din ţară, dar nu cred că vom lua 3-0 sau ce se spune.

(n.r. Jucătorii împrumutaţi de la FCSB n-au voie să joace) Dacă tu, FCSB, ai ajuns să îţi fie frică de doi copii, pentru mine e minunat. Dacă ţi-e frică de Robert Ion şi de Şut înseamnă că noi suntem într-adevăr puternici" , a declarat antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare