Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Poenaru, antrenorului Academicii Clinceni, după victoria contra Chindiei Târgovişte. "Nu mă aşteptam să marcăm atât de mult. Puteam şi mai mult"

VIDEO | Ilie Poenaru, antrenorului Academicii Clinceni, după victoria contra Chindiei Târgovişte. "Nu mă aşteptam să marcăm atât de mult. Puteam şi mai mult"

Fotbal

Comentarii

Academica Clinceni a reuşit o victorie impresionantă, duminică, pe terenul celor de la Chindia Târgovişte, scor 5-2 (3-2), într-o partidă din etapa a 18-a a Ligii 1.

Academica Clinceni a izbutit a patra victorie din acest sezon, la Ploieşti, pe terenul celor de la Chindia Târgovişte, la capătul unei prestaţii încântătoare, care l-a avut "vioara întâi" pe tânărul George Merloi (20 de ani), marcator al unui hattrick. Antrenorul ilfovenilor, Ilie Poenaru, a fost şi el surprins de prestaţia foarte bună a echipei sale.
 
"Trebuie să fiu realist, nu mă aşteptam să marcăm atât de mult şi puteam să marcăm şi mai mult. Se demonstrează că le trebuie doar încredere foarte multă, pentru că sunt jucători buni, e un grup foarte bun şi foarte unit. Mă bucur că nu au cedat, mă bucur că au revenit. Am întors acel 1-0, după care am dominat jocul cap coadă. Acum trebuie să fim echilibraţi, să dăm dovadă de echilibru, să rămânem modeşti, cu picioarele pe pământ, pentru că am câştigat un meci", a declarat Ilie Poenaru, imediat după meci.
 
În clasament, Academica Clinceni este pe locul 11, cu 18 puncte. Adversara din această seară, Chindia Târgovişte, este pe locul 12, cu 17 puncte.
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare