Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Poenaru, extrem de supărat pe jucătorii săi după umilinţa cu CFR: "Nu mai accept astfel de lucruri"

VIDEO | Ilie Poenaru, extrem de supărat pe jucătorii săi după umilinţa cu CFR: "Nu mai accept astfel de lucruri"

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a pierdut cu CFR Cluj, scor 1-4, iar toate golurile clujenilor au venit ca urmare a fazelor fixe, lucru care l-a supărat la maximum pe tehnicianul ilfovenilor.

"Nu trebuie să căutăm alibiuri, indiferent cu cine joc nu am voie să primesc patru goluri din patru faze fixe mai ales că am lucrat la antrenamente. Ca să fim sinceri, nu ştiu dacă ne-au surprins cu ceva în afară de acele faze, dar acesta este fotbalul. Sperăm că nu se mai repete ce s-a întâmplat acum. Am primit foarte multe goluri, şapte în două etape. Anumiţi jucători ori nu înţeleg, ori poate e lipsa de experienţă. Sunt foarte supărat, foarte mâhnit. Înţeleg să pierd, dar nu de maniera asta", a spus despre partida de sâmbătă seară Ilie Poenaru. 

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a răspuns şi unei întrebări care este pe buzele tuturor după ce Clinceni a cedat într-o astfel de manieră în faţa unei echipe cu mai multe rezerve, trimisă în teren de Dan Petrescu: "Nu vreau să cred că este o pălărie prea mare Liga 1 pentru unii dintre jucători. Ne-am luat umilinţa pe care ne-am luat-o, din etapa viitoare nu mai accept astfel de lucruri".

Academica, fără niciun punct după primele două etape, va juca în etapa următoare, vineri, cu Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare