Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Poenaru îi ameninţă pe olteni înaintea partidei de duminică: "Vom juca de la egal la egal" Motivaţia suplimentară a ilfovenilor

VIDEO | Ilie Poenaru îi ameninţă pe olteni înaintea partidei de duminică: "Vom juca de la egal la egal"  Motivaţia suplimentară a ilfovenilor

Academica Clinceni

Comentarii

Antrenorul celor de la Academica Clinceni speră ca jucătorii săi să fie la înălţime având în vedere că vor evolua pentru prima oară în Liga I pe propria arenă.

Clinceniul a pierdut în tur după ce a luat gol în al cincilea minut de prelungiri al meciului din Bănie.  
 
"Eu cred că vom juca de la egal la egal cu Craiova şi vom face şi un rezultat pozitiv. Sunt jucători într-o formă foarte bună  şi mă refer la Bancu, Cicâldău, Mihăilă. este Craiova, îi respectăm, dar noi trebuie să ne câştigăm punctele pentru că nu suntem într-o situaţie OK. Noi în momentul de faţă, n-o spun numai eu, practicăm un joc bun, un fotbal bun. Dar eu mi-aş fi dorit să fiu mai pragmatic sau să joc prost şi să mai am încă 6-7 puncte, dacă se poate. Sau 9 puincte în plus chiar" a declarat tehnicianul ilfovenilor. 
 
Oltenii au obţinut doar un punct în ultimele două etape şi sunt la patru puncte de lider. 
 
"Craiova are un stil diferit, este o echipă care este mai directă, o echipă care verticalizează mult mai mult. O echipă foarte bună, cu un antrenor care impune foarte mult disciplină tactică şi cea de grup. Jucăm pe stadionul nostru şi sperăm ca asta să fie un imbold pentru jucători, pentru că cred că o să fie aproape plin stadionul, dacă nu plin" îi caracterizează pe adversari Ilie Poenaru. 
 
 
 

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceniu craiovainaugurare stadion 

viewscnt
Articole similare