Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Poenaru nu îşi iartă jucătorii: "S-au distrat cu noi". Care va fi strategia ilfovenilor în pauza de iarnă

VIDEO | Ilie Poenaru nu îşi iartă jucătorii: "S-au distrat cu noi". Care va fi strategia ilfovenilor în pauza de iarnă

Academica Clinceni

Comentarii

Antrenorul celor de la Academica Clinceni a fost dezamăgit de felul cum au abordat jucătorii săi partida contra Astrei, ultima disputată de cele două în anul 2019.

Iar Ilie Poenaru avea motive să fie optimist înaintea partidei. Pentru că echipa sa pierduse doar un joc dintre ultimele cinci disputate în campionat înaintea confruntării de la Giurgiu. 
 
"Chiar am crezut într-un rezultat favorabil pentru noi, dar din păcate jocul s-a terminat la pauză. Nu mă aşteptam să avem atitudinea asta, să avem reacţia asta. Primim iarăşi două goluri de curtea şcolii, nu ai voie să te prezinţi de maniera asta. Culminând şi cu cartonaşul roşu al lui Răuţă, practic s-a rupt totul şi asta a fost istoria meciului. An vrut ceva, am cerut altceva, dar nu au reacţionat şi nu am înţeles de ce. Astra a părut să se distreze cu nişte jucători ce păreau de curtea şcolii...Asta e problema. V-am spus, nu suntem noi invincibili, ne dorim să câştigăm cât mai multe meciuri. Să ne bată, dar nu de maniera asta. Exact asta a fost, curtea şcolii. Am luat goluri de curtea şcolii. Nu e posibil aşa ceva. Nu ai voie, la nivelul ăsta" şi-a exprimat nedumerirea tehnicianul Academicii. 
 
 
Clinceniul este acum pe locul 12, dar poate ajunge pe poziţie direct retrogradabilă dacă Hermannstadt nu pierde cu Poli Iaşi. 
 
"Din punct de vedere moral, contează pe ce loc termini, dar ce este important, că suntem acolo. Suntem un grup de echipe la egalitate sau diferenţă de un punct, de trei puncte. Zic eu că suntem cât de cât ok. Avem nevoie de transferuri şi vom face, pentru că primim goluri foarte multe, batem recorduri la câte goluri am primit. E clar că, dacă vrem să ne atingem obiectivul, trebuie să ne întărim. Şi o vom face, 100% o vom face" promite ilie Poenaru. 
 

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaruastrastrategiepauză de iarnă 

viewscnt
Articole similare