Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Poenaru, revoltat după Academica Clinceni - FCSB 0-2! "Domnul Cojocaru nu ştia ce vrea să facă. E depăşit total"

VIDEO | Ilie Poenaru, revoltat după Academica Clinceni - FCSB 0-2! "Domnul Cojocaru nu ştia ce vrea să facă. E depăşit total"

FCSB

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, l-a criticat pe centralul Adrian Cojocaru. Înainte ca Dennis Man să deschidă scorul pentru FCSB, Iulian Cristea putea fi eliminat.

VIDEO | Clinceni - FCSB 0-2 (Man 86, Moruţan 89)

FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC Voluntari, în etapa a VII-a a Ligii I. Totuşi, Ilie Poenaru şi-a strigat nemulţumirea. 

Antrenorul ilfovenilor consideră că Iulian Cristea ar fi trebuit eliminat, în repriza a doua. În minutul 76, apărătorul l-a faultat pe Raul Rusescu din poziţia de ultim apărător, dar a primit doar cartonaş galben.

"E un sentiment de frustrare, pentru că nici noi nu am avut ocazii. Echitabil era un meci nul. Eu zic că diferenţa s-a făcut la intervenţia lui Iulian Cristea. E normal. Luai roşu. Domnul Cojocaru nu ştia ce vrea să facă. E al doilea meci în care ne arbitrtează şi e depăşit total. De la un cartonaş roşu se termină 2-0. Nu scuză lipsa noastră de dublaj, erorile pe care le facem. În loc să fie ei în 10 oameni, s-a terminat 2-0. 

Am lucrat altceva şi trebuia să lucrăm contraatactul, pe care nu l-am jucat în această seară. Nu suntem omogeni, apar jucători noi. Mai avem nevoie de puţin timp pentru a arăta bine. Rusescu a fost OK, bine. Se vede că are linişte când vine mingea la el, ştie să scoată lovituri libere, are ultima pasă", a declarat Ilie Poenaru.  

Afla mai multe despre: ilie poenarufcsbacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare