Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Poenaru s-a dezlănţuit la finalul meciului Viitorul - Clinceni 5-0. A pus "tunurile" pe jucători: "Umilinţa e prea mare. Incredibil!"

VIDEO | Ilie Poenaru s-a dezlănţuit la finalul meciului Viitorul - Clinceni 5-0. A pus "tunurile" pe jucători: "Umilinţa e prea mare. Incredibil!"

Academica Clinceni

Comentarii

Ilie Poenaru a fost extrem de supărat la finalul meciului Viitorul - Academica Clinceni 5-0. Antrenorul nou-promovatei a spus că umilinţa echipei sale e prea mare şi e greu de digerat. Poenaru şi-a acuzat jucătorii de lipsă de profesionalism.

Tehnciianul a pus tunurile pe jucătorii săi şi a spus că înfrângerea a semănat că un meci de curtea şcolii. Poenaru a spus că dacă jucătorii săi nu se trezesc le va fi foarte greu să evite retrogradarea. Academica Clinceni e nou promovată în Liga 1, însă se luptă să nu pice din nou în eşalonul secund.

"Am făcut jocuri şi mai proaste, dar nu am luat atâtea goluri ca astăzi. E umilinţă. Umilinţa este prea mare şi este foarte greu de digerat. Din păcate, ei nu au venit pregătiţi pentru acest meci şi nu trebuie să avem niciun fel de alibi.

Dacă eşti profesionist trebuie să îţi faci meseria aşa cum trebuie, nu trebuie să te prezinţi pe vârfuri. Probabil au crezut că avem o oarecare linişte sau, dacă ne bate Viitorul, nu e nicio problemă. Puteau să ne mai dea, putea să fie scorul mult mai mare.



Le-am spus la pauză, bă, jucaţi, să văd că aveţi plăcere, că aveţi încredere, că aveţi tupeu... Că mai rău decât a lua bătaie, ce se poate întâmpla!? Dar bătaia pe care o luăm, greşelile pe care le facem, de curtea şcolii... E incredibil aşa ceva. Din partea unor jucători de la care am pretenţii. Asta este frustrant.

Lipsa lor de concentrare, zero astăzi. Dacă nu ne trezim în următoarele etape, nu avem nicio şansă. La cum ne-am prezentat astăzi suntem retrogradaţi, nu avem nicio şansă. Dacă nu se trezesc şi nu redevin ce au fost cu două săptămâni înainte, sau cu 4-5 meciuri în urmă, este foarte greu"
, a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport, după meci.

Lupta de la retrogradare e foarte strânsă. Singura echipă scăpată de griji e Viitorul, care e lider solitar în play-out, cu 38 de puncte. Apoi, FC Voluntari e pe doi, cu 28 de puncte, urmată de Academica Clincnei cu 26. Hermanntadt are 24, ca şi Sepsi, iar Poli Iaşi are 21, Dinamo are 20, în timp ce Chindia e ultima, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare