Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ilie Poenaru, un antrenor fericit: ”Avem moral, încredere şi speranţă” Ce l-a nemulţumit totuşi pe tehnicianul Academicii

 VIDEO Ilie Poenaru, un antrenor fericit: ”Avem moral, încredere şi speranţă” Ce l-a nemulţumit totuşi pe tehnicianul Academicii

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Poli Iaşi, în etapa a IV-a play-out-ului Ligii I.

În minutul 77, Achim a marcat pentru Academica Clinceni, după ce a profitat de o gafă a portarului Târnovanu.

La finalul partidei, antrenorul formaţiei Academica Clinceni, Ilie Poenaru s-a declarat fericit de rezultatul obţinut de echipa sa, da dar nu neapărat şi de joc.

”Am avut o posesie foarte bună, ne-am retras cam repede, dar important e că nu am primit gol în acest meci. Până la urmă, punctele contează şi este important pentru noi şi pentru moralul jucătorilor că putem aborda altfel meciurile următoare.

Achim este un jucător bun, de pătrundere. Noi ştim că tot ce face el are finalizare şi cred că de data asta a avut şi puţină şansă. La mine, cei care vin de pe bancă, trebuie să aducă un plus.

Avem un moral bun şi e important să avem un astfel de moral. Avem încredere, speranţă, dar trebuie să ne schimbăm puţin jocul, pentru că nu am fost atât de mulţumit. Băieţii au înţeles că fără muncă şi organizare, nu putem face mare lucru” a declarat Ilie Poenaru, după meci. 

Autorul golului formaţiei din Clinceni, Florin Achim a declarat după meci: ”Probabil la finalul campionatului vor conta aceste 3 puncte. Se pare că am scăpat de acea poziţie care ne apasă, a fost presiune pe noi toată săptămâna”

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare