Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Stan, discurs SAVUROS după remiza de la Mioveni. "N-au avut sângele la ei. Nu sunt în stare să dea o pasă. Pandemia ne-a distrus!"

VIDEO |  Ilie Stan, discurs  SAVUROS după remiza de la Mioveni. "N-au avut sângele la ei. Nu sunt în stare să dea o pasă. Pandemia ne-a distrus!"

Fotbal

Comentarii

Gloria Buzău a remizat, scor 0-0, duminică, pe terenul celor de la CS Mioveni, într-o partidă din etapa a 2-a a Ligii a 2-a. Buzoienii au evoluat din minutul şase în superioritate numerică şi au irosit două lovituri de la 11 metri.

Gloria Buzău a jucat în superioritate numerică la Mioveni din minutul 6, după ce Szilard Vereş a fost eliminat pentru o intrare agresivă. Toată lumea se aştepta ca oaspeţii pregătiţi de Ilie Stan să reuşească să se impună fără probleme, dar nu avea să fie aşa. Au şi irosit o lovitură de la 11 metri, spre exasperarea antrenorului Ilie Stan. Scorul a final a fost egal, 0-0.

"Mi-este foarte greu să comentez, e important până la urmă că nu am pierdut. Să pierzi două puncte într-un fel cum am pierdut azi e incredibil. Nu se poate fără dorinţă, fără determinare, în fiecare săptămână nu ştiu cum să fac să fie programul mai bun, să dau şi prospeţime, să facem şi antrenamente de organizare a meciului, dra e din ce în ce mai greu să-i faci pe jucători să înţeleagă că jocul e altceva. 

Asta e toată scuza, pandemia. Nu, pandemia, în loc să se facă mai puternici, pandemia ne-a distrus, cel puţin mental. Jucători fără responsabilitate, pase greşite, nu ştiu dacă am fîcut azi 5 pase consecuitev o dată sau d două ori şi atunci când am făcut am avut ocazii de gol. Dacă nu am sângele la mine să pot să execut un penalty, e greu să...mi-e greu şi nu vreau să vorbesc de un jucător anume. Ei...şi dacă îi cerţi şi dacă le faci observaţie, e acelaşi lucru. Le intră pe aici şi iese pe partea cealaltă. Ei cred că sunt cine ştie ce sunt şi ei nu sunt în stare să dea o pasă. Dar au pretenţii extraordinare, că dacă îi chemi la negocieri, noi venim pe bani şi uite, bine că am fost inteligent şi nu le-am dat cât au vrut ei aşa, tot timpul", a declarat Ilie Stan, la finalul partidei de la Mioveni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare