Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Stan şi-a făcut deja calculele pentru sezonul următor. Cum vede lupta la promovare din actuala stagiune

VIDEO | Ilie Stan şi-a făcut deja calculele pentru sezonul următor. Cum vede lupta la promovare din actuala stagiune

Liga 2

Comentarii

Gloria Buzău a scos o remiză pe terenul lui CS Mioveni, echipă care se luptă pentru promovarea în Liga I, astfel că Ilie Stan a început deja să-şi facă planuri pentru sezonul următor când va avea şi echipa sa dreptul de a promova.

"Este păcat, puteam câştiga acest joc. Am câştigat un punct muncit, un punct care ne motivează extraordinar de mult pentru jocurile următoare, un punct care contează pentru atmosfera în echipă. Şi nu în ultimul rând, încercăm să formăm o echipă competitivă pentru sezonul următor, să fim puternici, iar în momentul când avem acel drept de promovare, să plecăm ca principali favoriţi la anul la promovare.

A doua repriză am dominat-o, am avut cele mai multe ocazii şi ocazii clare. Am avut şi o bară. Până la urmă, e bine că nu am pierdut. (n.r. despre promovare) UTA arată chiar ca o echipă puternică, cu organizare bună din toate punctele de vedere.

Dar ştiţi cum e la fotbal, niciodată nu poţi să dai un verdict înainte să se termine campionatul. Mai sunt echipe în spate, cu loturi puternice, cu bugete puternice, cu jucători de valoare, cu o organizare foarte bună, se poate întâmpla orice. Orice echipă poate ajunge în momentul de faţă, de pe locul 9-10, chiar pe locul de baraj" , a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Ilie Stan.

Afla mai multe despre: ilie stan 

viewscnt
Articole similare