Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Stan ştie unde s-a făcut diferenţa în Regie: "Le-am spus asta înainte de meci"

VIDEO | Ilie Stan ştie unde s-a făcut diferenţa în Regie: "Le-am spus asta înainte de meci"

Liga 2

Comentarii

Gloria Buzău a pierdut pentru a doua oară în acest sezon de Liga 2. Echipa antrenată de Ilie Stan mai fusese învinsă de CS Mioveni iar în acest moment este pe locul al treilea al clasamentului.

Oaspeţii au pierdut după ce au condus de două ori pe tabelă. 
 
"Nu trebuia să facem asemenea greşeli, băieţii sunt supăraţi că am avut avantaj în două rânduri, dar aceşti suporteri incredibili i-au adus peste noi. Le-am dat ocazia să ne surprindă, chiar înaintea jocului le-am spus că nu trebuie să cedăm la presiune. Este inadmisibil să facem greşelile pe care le-am făcut,  am primit trei goluri în acset meci, tot atâtea câte luasem în precedentele şase meciuri" a spus antrenorul buzoienilor după joc. 
 
Echipa lui Ilie Stan va putea pregăti în linişte următorul meci de campionat. Nu va juca la mijlocul săptămânii viitoare în Cupa României. 
 
"Noi trebuie să muncim să fim acolo sus, chiar dacă nu avem drept de promovare, important e să am o discuţie cu ei în această săptămână pentru că avem un joc foarte greu împotriva Concordiei Chiajna. Mie îmi plac aceste jocuri, au fost două echipe ofensive, sunt sigur că cei care au văzut meciul au rămas cu o impresie bună" a adăugat tehnicianul. 
 
 
 

Afla mai multe despre: liga 2gloria buzăurapidfani,  

viewscnt
Articole similare