Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini controversate cu o jurnalistă suprinse la o petrecere privată, după meciul lui Bogdan Dinu. Totul s-a petrecut la 3:00 dimineaţa

VIDEO | Imagini controversate cu o jurnalistă suprinse la o petrecere privată, după meciul lui Bogdan Dinu. Totul s-a petrecut la 3:00 dimineaţa

Box

Comentarii

Răsturnare de situaţie în cazul boxerului Kubrat Pulev, acuzat de hărţuire sexuală după meciul cu Bogdan Dinu. Atunci, sportivul bulgar a sărutat-o pe reportera care i-a luat un interviu după meci. Însă, acum au apărut imagini în care se poate vedea cum jurnalista Jenny Sushe dansează provocator în braţele unui bărbat din anturajul lui Pulev.

Jenny Sushe a fost sărutată chiar în timp ce-i lua un interviu lui Kubrat Pulev, după ce bulgarul îl învinsese prin K.O. pe Bogdan Dinu. Jenny Sushe şi-a angajat ulterior un avocat şi l-a acuzat pe Kubrat Pulev de hărţuire sexuală: “M-a deranjat faptul că Pulev m-a tratat într-un mod atât de neprofesionist. Nu am încurajat şu nu am fost de acord ca domnul Pulev să mă prindă de faţă, să mă sărute sau să mă prindă de fund. Eram la acel eveniment pentru a transmite de acolo, ca membru al mass-media. Este inacceptabil să săruţi o femeie pe buze fără acceptul ei şi să o prinzi astfel”, a declarat jurnalista.

Pulev a refuzat să-şi ceară iertare pentru comportamentul său. “Reportera, Jenny, este de fapt o prietenă. După interviu eram atât de entuziasmat încât am sărutat-o. Mai târziu, în acea seară, a venit alături de mine şi de ceilalţi prieteni ai mei ca să sărbătorim”, a afirmat el.

Însă autorităţile din California i-au suspendat lui Pulev licenţa de boxer, până la clarificarea situaţiei. Acum, boxerul bulgar trebuie să se prezinte în faţa Comisiei pentru Sportivi din California. “Înainte să primească din nou licenţa pentru a boxa în California, boxerul Kubrat Pulev trebuie să apară în faţa comisiei şi să demonstreze că se va conforma principiului de respect”, a anunţat comisia din California.



Însă un clip postat de worldboxingnews.net ridică multe semne de întrebare asupra acuzaţiilor făcute de jurnalista Jenny Sushe. Imaginile sunt surprinse în jurul orei 03:00 dimineaţa, la petrecerea privată dată de Pulev după meciul cu Dinu. Jenny Sushe a participat şi ea la petrecere, ba chiar nu a avut nici cea mai mică problemă să stea alături de Pulev. Jurnalista a fost filmată în timp ce dansa provocator în braţele unui bărbat care face parte din staff-ul boxerului bulgar.

Afla mai multe despre: kubrat pulevjenny sushe 

viewscnt
Articole similare