Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini cu puternic impact emoţional! Cum au intervenit forţele de ordine în cazul baschetbalistului Tyler Honeycutt, găsit mort după un schimb de focuri cu trupele SWAT

VIDEO | Imagini cu puternic impact emoţional! Cum au intervenit forţele de ordine în cazul baschetbalistului Tyler Honeycutt, găsit mort după un schimb de focuri cu trupele SWATgalerie foto

Baschet

Comentarii

Poliţia din Los Angeles (LAPD) a dat astăzi publicităţii imagini din momentul intervenţiei ofiţerilor de poliţie la locuinţa baschetbalistului Tyler Honeycutt, din 7 iulie, în urma căreia baschetbalistul a fost găsit mort în locuinţă, în urma unui schimb de focuri cu o echipă SWAT.

În clipul publicat este surprins momentul apelului la 911 al mamei jucătorului, în care aceasta anunţă că baschetbalistul e înarmat şi foarte posibil sub influenţa substanţelor halucinogene. De asemenea sunt surprinse negocierile şi tentativele ofiţerilor de a-l convinge pe Honeycutt să părăsească neînarmat locuinţa, dar şi un schimb de focuri dintre acesta şi poliţişti.

"Am nevoie de cineva urgent! De poliţie, o ambulanţă. Fiul meu are o cădere psihică. Sunt foarte îngrijorată. Crede că complotez împotriva lui. Mi-a aruncat telefonul din mână când am încercat să sun la 911. E fiul meu. Îl cheamă Tyler Honeycutt [...]", le spune mama baschetbalistului ofiţerilor în momentul în care iniţiază apelul la poliţie.

Conform raportului Poliţiei, Honeycutt a fost găsit mort în locuinţă, după ce s-ar fi sinucis.





Pe 7 iulie, baschetbalistul american Tyler Honeycutt a fost găsit mort înt-o casă din California, după un schimb de focuri cu o echipă SWAT. Mama jucătorului a fost cea care a alertat Poliţia, reclamând comportamentul său agresiv. Honeycutt a jucat la Khimki Moscova în ultimul sezon, cu statistici bune şi în Euroligă.

Potrivit relatărilor presei locale, Tyler Honeycutt  ar fi provocat incidentul, mama acestuia alertând forţele de ordine. A avut loc un schimb de focuri cu o echipă SWAT, iar ulterior baschetbalistul a fost găsit decedat în casa din Sherman Oaks, California.

Jucător spectaculos, Honeycutt a adunat medii de 9 puncte şi 6 recuperări pe meci în sezonul 2017-2018 al Euroligii, pentru Khimki.

În Europa el a mai jucat Ironi Nes Ziona (Israel) şi la Anadolu Efes Istanbul. A bifat şi două sezoane în NBA, cu Sacramento Kings şi Houston Rockets.

Tyler Honeycutt ar fi împlinit 28 de ani în 15 iulie.


 

Afla mai multe despre: politiehoneycuttinterventie 

viewscnt
Articole similare