Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Imagini cum rar se văd pe un teren de fotbal. Probleme mari pentru jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, după ce i s-a făcut rău pe teren

VIDEO | Imagini cum rar se văd pe un teren de fotbal. Probleme mari pentru jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, după ce i s-a făcut rău pe teren

Liga 1

Comentarii

Mijlocaşul echipei FC Voluntari, Aissa Laidouni, a vomitat pe teren în timpul meciului cu CFR Cluj, de vineri seară.

Mijlocaşului francez i s-a făcut rău în minutul 82 şi şi-a băgat degetele pe gât pentru a voma, lucru care s-a şi întâmplat, chiar pe teren. Cu toate acestea, Laidouni a încheiat partida pe teren, tehnicianul Voluntariului, Cristiano Bergodi, terminând cele trei schimbări încă din minutul 68.

În vârstă de 22 de ani, Aissa Laidouni se află la cel de-al doilea sezon în tricoul echipei FC Voluntari. În vară, el a fost cât pe ce să ajungă la FCSB, însă mutarea a fost blocată de neînţelegerile la negocieri între Gigi Becali si agenţia de impresariat a jucătorului francez.

CFR Cluj - FC Voluntari, scor 5-0

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Itu ‘2, Hoban ’35, Costache ’36 şi Omrani ’51, ’67.

În minutele 12 şi 28, de la oaspeţi au fost eliminaţi Rodriguez şi Simonovski.

viewscnt
Articole similare
Ana Maria Popescu, atac dezlănțuit la șefii sportului după medalia de la Tokyo: ”Să...