Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini de impact! Lui Antwi i-au dat lacrimile după ce a gafat în FCSB - Botoşani. Ce s-a întâmplat după eliminare

VIDEO | Imagini de impact! Lui Antwi i-au dat lacrimile după ce a gafat în FCSB - Botoşani. Ce s-a întâmplat după eliminare

FCSB

Comentarii

A fost o seară nereuşită pentru Nana Antwi, titularizat în premieră de FCSB. Deşi echipa s-a impus cu FC Botoşani, noul fundaş dreapta al echipei a părăsit terenul, eliminat, după doar 18 minute, iar momentul l-a marcat.

Marcat de ce a făcut, Nana Antwi a lăcrimit în FCSB - Botoşani

FCSB a câştigat meciul cu FC Botoşani, în etapa 27 din Superliga, însă liderul Superligii a suferit mai bine de o oră pentru a lua cele trei puncte cu ultima clasată, pe Arena Naţională. 

Deşi Florinel Coman a deschis rapid scorul, în minutul 6, Nana Antwi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică după doar 18 minute. 

În minutul 15, ghanezul titularizat în premieră a comis o gafă care a schimbat cursul jocului. Atunci, Nana Antwi a dat pe lângă minge şi l-a oprit pe Kaprof, care ar fi scăpat spre poarta lui Târnovanu. 

Deşi iniţial a arătat cartonaşul galben, centralul a schimbat decizia şi a dictat eliminarea apărătorului lateral, după ce a fost chemat la monitorul VAR. 

Faza s-a petrecut într-un moment nepotrivit pentru Antwi, care a primit încrederea antrenorilor şi care a fost marcat de ce a făcut. 

Pe drum spre vestiare, Antwi a lăcrimat, şi-a tras tricoul pe faţă şi a fost încurajat de stafful FCSB

VIDEO | Lacrimile lui Nana Antwi, în timp ce părăsea terenul în FCSB - FC Botoşani

VIDEO | Faza care a dus la eliminarea lui Nana Antwi, din FCSB - FC Botoşani

Afla mai multe despre: nana antwieliminare nana antwifcsb botosanicartonas rosu nana antwi 

viewscnt
Articole similare