Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Imagini demenţiale cu portarul lui FC Botoşani! Cum le-a DISTRUS Hankic planul fotbaliştilor de la CFR Cluj

VIDEO | Imagini demenţiale cu portarul lui FC Botoşani! Cum le-a DISTRUS Hankic planul fotbaliştilor de la CFR Cluj

Cupa României

Comentarii

FC Botoşani s-a impus la loviturile de departajare în faţa lui CFR Cluj, scor 4-2, şi s-a calificat în optimile Cupei României, după 2-2 în timpul regulamentar. Protagonistul loviturilor de departajare a fost Hidajet Hankic. Portarul moldovenilor a fost surprins scoţând un bileţel de la jambiere chiar înainte ca ardelenii să şuteze de la punctul cu var.

Cel mai probabil, goalkeeperul austriac avea notat pe bileţel modul şi locul în care execută de obicei fotbaliştii lui CFR Cluj.

După ce nu a reuşit să le facă faţă lui Andrei Mureşan şi Djokovic, care au reuşit să transforme de la punctul cu var, Hankic şi-a a scos asul din... Jambiere!

Tactica goalkeeperului moldovenilor a dat roade. Acesta a ghicit colţul la execuţia lui Luis Aurelio, în timp ce Mailat s-a lăsat şi el intimidat şi a trimis peste poartă.

Pierce a transformat apoi penaltyul decisiv şi FC Botoşani s-a calificat astfel în optimile Cupei României.

  • Patru meciuri a bifat Hidajet Hankic în tricoul lui FC Botoşani 
  • 250 de mii de euro este cota de transfer a portarului care a fost adus liber în această vară după despărţirea de FC Wacker

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe