Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Imagini emoţionante de la întâlnirea de Cupa Davis dintre Serbia şi Rusia. Djokovic şi colegii au izbucnit în plâns

VIDEO Imagini emoţionante de la întâlnirea de Cupa Davis dintre Serbia şi Rusia. Djokovic şi colegii au izbucnit în plâns

Tenis

Comentarii

Janko Tipsarevis s-a retras din activitatea competiţională, detaliu care a atras momente delicate pentru coechipierii săi, printre care şi Novak Djokovic.

Sârbii au avut 3 mingi de meci în tie-break-ul ultimului set cu Rusia, dar Troicki şi Djokovic au ratata calificarea în semifinale în faţa cuplului Khachanov-Rublev.

După meci, veteranul Janko Tipsarevic şi-a anunţat retragerea din tenis, moment care i-a întristat profund pe Nole şi coechipierii săi.

Troicki a declarat după meci: ”Îmi cer scuze în faţa echipei şi a fanilor, pentru că mi-am dezamăgit coechipierii. Dumnezeu mi-a oferit o şansă de a fi erou, dar am pierdut-o. Sunt dezamăgit de mine” a mărturisit Viktor, după meci.

”Văd acest moment ca un sfârşit al generaţiei noastre de aur. E foarte emoţionant pentru că, ştiţi şi voi, a fost ultima apariţie a lui Janko” a spus şi Nenad Zimonjic

”Câţiva colegi mi-au cerut scuze. Nu le pot accepta, pentru că niciunul dintre ei nu m-a lăsat să cad în aceşti 20 de ani. Ei sunt fraţii mei şi voi rămâne alături de echipă, indiferent de funcţie. Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine în această călătorie” a spus şi Janko Tipsarevic, vizibil emoţionat. 

 

Afla mai multe despre: cupa davisnovak djokovic 

viewscnt
Articole similare